Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:38
Reakce na Candance:

Ok, ještě můžu poslat v neděli foto tý mý (použitý) a pak se přes sz domluvíme na dodání..?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:40
Reakce na Candance:

To je v pohode. Hnedú určite využiješ viac ako ja 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:49

@Amun Tak to je snad téměř všude, že se vybere ta levnější varianta, pokud jsou obě dvě srovnatelné, mi to přijde rozumné. A Londýn - Barcelona není zase taková štreka, aby ti easyjet nějak hodně vadil. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:50
Reakce na Ounz:

jj, diky, juchuu 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:51
Reakce na Candance:

Tak fajn, tak už si nestěžuju, ale mám radost 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:51

vybavuju si tu kabelku a chleba v troube (doslova i obrazne)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 17:53
Reakce na Candance:

Čo? Ty dostaneš ku kabelke aj chleba? 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 18:01
Reakce na :

takovych firem je dle meho cim dal min (kde se lita jen business)

po evrope me nizkonakladovky nijak neurazi, jeste jsem teda vedle nikoho extra velkeho nesedela

ale je fakt, ze u nas zase mame takovy limit na cenu hotelu, ze ty hotely jsou horsi, nez bych si vzala soukrome a to mi taky vadi

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 18:09
Reakce na Ounz:

ja mam velkou radost a i ten chleba vypada nadejne nakonec

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 18:19
Reakce na Candance:

Tak chleba do jídlo a vaření 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 18:30
Reakce na pecka:

Neviem,či sa mám sťažovať na Slovenskú poštu alebo sestričku.25.10. som ju požiadala o zaslanie receptu poštou.Do dnešneho dňa mi nedošiel a to od pondelka nemám lieky,ktoré musím užívať denne  Že som si to nechala akože na poslednú chvíľu 

Nechávám si zasílat recept co 3 měsíce a tak v 50%  případů mi vůbec nic nepřijde. Může za to vždycky pošta, a podle toho co říkala sestřička, tak za to může pošta u nich, ne naše. Vůbech nechápu, co tam můžou mít za bordel. Už jsem poučená, že si mám volat s dostatečným předstihem, aby mii ho mohli zaslat  znovu 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 19:36
Reakce na :

Snizovani cestovnich nakladu je proste trend, nekdy je to az nesmyslne. Ruzne centralni nakupy to paradoxne moc nezefektivnujou.. Ale spolecnosti, kde by byla standardem business  class teda moc neznam.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 20:40
Reakce na :

Obcas zarizuji hotely pro nase zahranicni hosty, vetsinou jim dam nekolik variant k vybrani a nikdo nema problem mi rict, ze ten krasny hotel v centru je nad jejich firemni limit...

Naopak, ale pokud je tu nekdo od dodavatele a bydli draze, tak se s nim ve stejnem hotelu ubydli i pripadni moji kolegove, byt je to nad nas (pomyslny) limit. Sef pak jen tise skripe zuby. 

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 21:42
Reakce na pecka:

S receptem poštou mám taky krásnou zkušenost, chyba samozřejmě na straně pošty. Poprosila jsem o recept včas, dlouho nic, tak jsem doktorce znovu volala, dušovala se, že jej posílala, ale že tedy okamžitě posílá nový. Zase nic. Léky jsem měla už jen na jeden den. Tak jsem volala znovu, opět mi potvrdila, že poslala už dva. Vzhledem k situaci mi doporučila zajít pro recept k praktikovi. Tak jsem musela s novorozencem do čekárny plné chrchláků, naštěstí mi recept rychle vydali. Druhý den jsem měla ve schránce dvě pomuchlané špinavé obálky s recepty 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 21:45
Reakce na Pinot Noir:

no, tyhle problémy už myslím řešit nebudete. aneb elektronické recepty. docela by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi.

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 21:47
Reakce na :

Mne to prijde docela smutne, kdyz firma, co si to navic da do nakladu, vam zajisti horsi podminky, nez kdyby si to clovek platil ze sveho. Ja popravde cekam do pondeli v nadeji, ze ten levny let vyproda.... X.x ty jo ale delala jsem ve firme, kde byl limit na hotel tak nizky, ze se kolegove dostavali do situaci, kdy host z partnerske firmy bydlel v hiltonu v centru mesta a nas clovek v hotylku pul hodiny daleko. Pry jim bylo neskutecne trapne, kdyz vysvetlovali, proc nebydli ve stejnem hotelu :D ja tam dikybohu necestovala

Nechci se tě dotknout, ale z tohoto vyjádření se mi zdá, že patříš do skupiny lidí, kteří mají pocit, že "dát něco do nákladů" znamená, že je to pro firmu zadarmo 

Online SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 22:12

nešikovně jsem drcla do svíčky a vylila jsem si do klávesnice horký vosk