Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 22:13
Reakce na SunEclipse:

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 13:05
Reakce na ice:

@Pinot Noir písala som doktorke a podľa všetkého recept poslali hneď v deň,kedy som volala.Tak sa asi stratil.V pondelok posiela druhý.

Doteraz sa mi to ešte nikdy nestalo.A moja lekárka mi ho už predpísať nemôže,lebo je to možné len 6 mesiacov od návštevy odborného lekára.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 13:12
Reakce na SunEclipse:

Tak to je fakt smola.

Ja som nikdy nechápala,ako môže niekomu spadnúť mobil do WC.Až do dňa,kedy sa mi to nepodarilo Zabudla som v práci na to,že mám nohavice s malými zadnými vreckami a mobil v ňom.Tak mal plavecký výcvik,ale rozdýchal to.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 13:26
Reakce na Jiná Realita:

Elektronicky recept je pohoda. Ukazete v mobilu kod, ktery vam poslal doktor. Zaroven ho muzou lekari normalne vytisknout, vypada to pak jako klasicky recept.

Offline Sijalica
8 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 10:41

Jak může výrobce uznat, že celá série jeho produktů má určitou vadu a říct: OK, opravíme i po 3 letech, ALE dostanete tam znovu tu samou vadnou součástku, takže se nikam neposunete. Vážně?  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 11:57
Reakce na :

Ti to připomenu ;-) BTW Jinak se to pochopit dle mého nedalo, stížnost na 2 hodinový let low costem je dle mého solidní ujetost, troufám si tvrdit, že se nepohybuju mezi úplně dolními deseti, ale nikdo koho znám by ani neceknul, ba naopak i sám spíš levnější variantu volil, málokdo to má tak, že z cizího krev neteče, klasické stigma zaměstnance...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 12:05
Reakce na :

No to vůbec ne, ale trochu soudnosti a pokory, když to řeknu blbě, tak zaměstnavatel vyhodnotil, že mu nestojíš za to ti business platit...jako chápala bych let overseas nebo vzdálenější Asie, ale tohle mi přijde hodně směšný, fakt to radši nechme...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:05

Máme kamarády, ona+ona+2 děti 3 a 6 let, 1 pes, stádo ovcí a barák jak kráva. S těmito máme společného kamaráda. Ten se teď rozešel se svou dlouholetou přítelkyní, takže se nudí a vymýšlí bejkárny. Takže si vymyslel PÁNSKÝ měsíční zájezd v příštím září do Yosemitu, za lezením, a očkuje tím ty naše dva pitomce, kteří nad tím docela vážně uvažujou. Zabila bych ho

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:27
Reakce na rasaNori:

No a? Tak by si prostě vyjeli. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:30
Reakce na whiskas:

Já mít mimino a odjet mi chlap na měsíc za zábavou, no tak to by se nestalo, to by asi fakt nejel. Myslim, že bych se na tu dobu musela asi odstěhovat k mámě a tátovi, abych přežila, ale já jsem takovej slabší jedinec:-D.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:31
Reakce na Karja:

A co takové samoživitelky?  

Takže měsíc je pohoda, ne? 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:37
Reakce na whiskas:

Tento argument neberu:-D. Taky bych mohla někam odfrčet a říct partnerovi, hele občas matka zemře při porodu smůla, to dáš! Měsíc by na mě byl fakt dost, pokud by to nebylo nutné.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:41
Reakce na whiskas:

tak je trochu rozdíl v samoživitelce s barákem jak kráva, kde se nedejbože topí dřevem, a stádem ovcí (a třeba ještě psem), a samoživitelkou z bytu...třeba.

já si myslím, že chlap, co nechá doma samotnou ženu, dvě malé děti a stádo ovcí (na podzim, třeba v červenci ještě tedy snad) a odjede si za zábavou na měsíc (nemocnice je jiná věc) na druhou polokouli, není úplně zodpovědný. dokonce i kdyby to ženě naprosto nevadilo.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:41
Reakce na rasaNori:

Doufej, ze si do ty doby najde pritelkyni, do zari daleko 

Jinak pokud panove potom na mesic pohlidaji deti a vy si udelate nejakej zenskej vyjezd, tak proc ne 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:42
Reakce na whiskas:

jj, musí to bejt super úplně, kamarádce, když měli malý mimino, odjel manžel na dva měsíce někam do Ruska, Kazachstánu, kde v tý době nebyl ani internet ani mobilní signál, prej fakt strašný to bylo, asi bych taky vraždila. Ještě mít na krku hospodářství a stádo ovcí, tak to musí bejt fakt boží mít to všechno na krku, zatímco manžel se jede bavit. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:49
Reakce na rasaNori:

Hele a proč zabijet toho kamaráda? Jestli si manžel neumí spočítat, že tady nechá na celý měsíc manželku samotnou s 9/10 měsíčním prvorozeným dítětem, nehledě teda na (asi) výpadek v rodinném příjmu a finanční náročnost výletu, tak je patrně chyba někde jinde. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 14:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Přesně, můj táta jezdil na hodně dlouhé montáže, uplně malí jsme nebyli, chodili jsme už do školy. Ale fakt si pamatuju ten arzenál lidí, co prostě mámě pomáhali. Od prarodičů kteří byli v mladém důchodovém věku a svěží, až po sousedy, u kterých mohla máma fakt v kteroukoliv denní dobu zazvonit i s uplnou kravinou. Máme třeba špatnej vjezd do garáže a jeden soused, v zimě mámě každej večer poklízel auto. Myslim, že je taky rozdíl mezi samoživitelka a "samopečovatelka". Mám pár známých, kde se otec jaksi odporoučel do prdele, ale maj těch tisíc kamarádek a příbuzných, co jim pomáhají, ale každej to bohužel nemá.