Piatok 17.11., štátny sviatok, firma zatvorená,4:43-a ja som hore ![]()
![]()
a to som mala v pláne dospať predchádzajúce noci a namiesto toho sa prevaľujem už vyše hodinu v posteli a nemôžem zaspať ![]()
Stěžovací vlákno
Piatok 17.11., štátny sviatok, firma zatvorená,4:43-a ja som hore ![]()
![]()
a to som mala v pláne dospať predchádzajúce noci a namiesto toho sa prevaľujem už vyše hodinu v posteli a nemôžem zaspať ![]()
Mna syn zobudil 4.42. Toto nedospim uz nikdy.
Je mi to moc líto. ![]()
jej, to je mi líto ... drž se
Soucítím s Tebou. ![]()
![]()
Kuriérske služby na Slovensku....
...
no držím palce!
No, malo to šťastný koniec
Kvety boli doručené a dokonca boli v dobrej kvalite.
Ale, chcela som číslo na kuriéra a slečna mi ho sľúbila poslať. Nič sa nedialo asi pol hodinu a potom mi poslala mail, tak som číslo poslala otcovi. V momente, keď sa kuriérovi chystal volať, ten mu zavolal, že už je pred domom... Na náhody moc neverím, tak si myslím, že mi to číslo dali, až keď si boli 100% istí, že kuriér už je na ceste. Ale hlavne, že sú kvety doma a mama z nich má radosť.
To je mi moc ľúto ![]()
no ja nic takoveho nepisu ani si to nemyslim. JR ma pravdu, zadne dobre reseni to nema. btw kdyz jsem nad tim ted tak premyslela, doslo mi ze byt vim, ze rodice spolu nebyli nijak extra stastni, spis bych rekla ze maminka dost nestastna, presto jsem hrozne vdecna ze jsem mela a porad mam domov, ze to byla pro me vzdy zivotni jistota a doted je.
mama pred par rokmi poslala do ruska zasielku kde boli zabalene 2 tricka. ked to asi po mesiaci dorazilo na miesto tak tricko tam bolo uz len jedno ![]()
![]()
![]()
tak já vám naštvu - já jsem se vzbudila před půl hodinou
na což si pro změnu stěžuju já, protože touhle dobou jsem chtěla mít už kdeco stihnuté. místo toho teprv snídám
jak si nenatáhnu budík, jsem schopná prostě spát klidně celý den.
Inak toto milujem, keď mi kuriér volá, až keď je už na ceste.
Ale dobre, že to dobre dopadlo!!!
![]()
vzbudily jsme se stejne. Jen ja musela vstat - odvezt dceru na brusleni ![]()
v pět ráno?
v 6 zacina led. Predtim rozcvicit, v pul 6 je nutne vyrazit .....
Haha, sem si říkala, že se teda taky prospím a napsala si práci od deseti. No teď jsem dosnídala a že jako vyrazím
.
Vůbec nevím, co se s mnou děje. jsem zvyklá spát tak 5-6h denně, před půlnocí jít spát bylo vždycky dost sci-fi.
Teď už jsem v 10 v posteli, ale čím víc spím, tím jsem unavenější, nervoznější a neschopnější ![]()
mam to uplne stejne
dik, zes to napsala, aspon vim, ze v tom nejsem sama. tento tyden jsem uplne hotova, spim tak devet hodin denne a furt jsem unavena. asi nejakej podzimni jev nebo co...
Že? A to mně vždycky tahle zimní změna času děsně vyhovala, první týden jsem byla úplně naspeedovaná a teď přišlo tohle. Já vždycky největší poctivka, která co mělo být hotovo dnes, bylo hotovo už včera, teď všechno odkládám, odkládám...vymlouvám se...děs.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.