Narostou ti nové a většinou kvalitnější, často vlnité, což v té první chvíli určitě není útěcha. Šátek ti bude taky slušet. V zimě i ty čepice a když se hodně nebudeš cítit, tak třeba paruku i pořídíš. Bohužel máš pravdu, že ty levnější jsou většinou děsné a na ostatní nemá člověk peníze. Zkrátit nepomůže, půjdou ať jsou krátké nebo dlouhé. Většina pacientek při prvním padání bere strojek
, aby ten stres měly za sebou hned a ne postupně. Myslela jsem na tebe hned, jak jsem četla, že se léčíš.
Stěžovací vlákno
Nevím teda, jak vypadáš, ale moje známá dlouhovlasá blondýna to vyřešila tak, že si koupila levnější paruku z umělých vlasů, problém byl ten předěl mezi vlasy a čelem, tak nosila takovou tu tlustou látkovou čelenku. Ono se to v ten čas docela nosilo a opravdu jí to šlo, nebylo to moc poznatelné a upřímně mě zaskočilo, že je to nějaká obyčejná paruka. Sháněla i dražší paruku, ale nějak nebyla za ty peníze spokojená.
Jinak se s tím určitě zvládneš vypořádat i s šátky, a vlasy narostou nové:-).
máma měla koupenou obyčejnou umělou paruku, krátkou, s krátkou ofinou, a vypadala v ní celkem normálně, 99.9% lidí netušilo, že to nejsou její vlasy. nechala si ji ještě přistřihnout u kadeřnice. předtím měla vlasy dost hrozný, a potom jí narostly lepší, jako nijak zázračně, ale rozhodně lepší, chvíli byly vlnité a teď má šik krátký střih a sluší jí to.
Nevím teda, jak vypadáš, ale moje známá dlouhovlasá blondýna to vyřešila tak, že si koupila levnější paruku z umělých vlasů, problém byl ten předěl mezi vlasy a čelem, tak nosila takovou tu tlustou látkovou čelenku. Ono se to v ten čas docela nosilo a opravdu jí to šlo, nebylo to moc poznatelné a upřímně mě zaskočilo, že je to nějaká obyčejná paruka. Sháněla i dražší paruku, ale nějak nebyla za ty peníze spokojená.
Jinak se s tím určitě zvládneš vypořádat i s šátky, a vlasy narostou nové:-).
Vypadám takto - moje vlasy před nemocí.
Máš teda moc krásné rysy v obličeji, neskutečně výrazné, oči i rty hlavně! No tak v tvém případě by kdyžtak ta látková čelenka na zakrytí toho předělu taky šla, i by ti slušela. Uznávám, teď to v modě zrovna není, ale pokud by si našla paruku pouze s touhle vadou, řešením a variantou k šátku by to mohlo být. Držím palce i na sehnání paruky:-).
To zvládneš, jsi silná v jiných věcech, budeš i teď. Vlasy máš nádherné a zase budou.
Na té poslední fotce jako Julia Roberts.
Jsi krásná ženská. Máš taky výrazné rysy, že budeš vypadat výborně i ostříhaná.
Jsou to jenom vlasy, zase dorostou. Já osobně bych je šmikla hned abych se každé ráno nehrozila, kolik jich zase vypadalo.
Drž se a nežel toho, bez čeho se dá žít. A žij! ![]()
souhlasím s ostatními, vlasama se netrap a drž se ...
Ted jsem docetla zde i v jinem vlakne - jsi moc krasna a podle vseho i silna! Alespon virtualne drzim palce, aby se vse v dobre obratilo, vlasy zase dorostou. ![]()
Moc držím palce. A jsi moc krásná, jak psaly ostatní - jsi typ, co bude dobře vypadat i bez vlasů. Tak tfuj tfuj, ať to máš brzy za sebou a co nejdřív se zas budeš těšit dobrému zdraví.
Už je to tady. Dnes jsem se dozvěděla, že se rozvádí první z mých vdaných kamarádek. A nedávno se rozešel jeden skvělý, dlouholetý pár, také z okruhu kamarádů. Ten rozvod je podle všeho pekelný a ten rozchod také neproběhl úplně košer. V obou případech jsou malé děti.
Není to úplně stížnost, spíš mi to je líto. Vím, že se rozvede každý druhý, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela jako o nějaké tragédii, ale když se začíná kácet v našem lese, je mi z toho strašně ouvej. A pořád si naivně myslím, že mě se to rozhodně netýká:-)
Dali, budeš kočka i v šátku
Ty to zvládneš, jsi silná a statečná žena. Drž se.
Dali
, Renusátko Ti to napsala lépe než bych to napsala já. Jsi krásná žena a máš výraznou tvář, teď od ní nebudou vlasy odvádět pozornost. A zase narostou.
Podpora vás všech je pro mě moc cenná. Děkuji za ni! ![]()
Nejsem z Prahy.
... a děkuji!
Milá Dalinko,
to co nyní prožíváš, mám já již asi 5 let za sebou. Vlasy vypadají ( a nejen vlasy) ale zase narostou nové.
Mně osobně narostly úplně úžasné, kudrnaté, bohaté. A období bez vlasů?? : jedině šátek a vůbec různé šátky: jsou krásné, jsou šik a sexy. Paruku jsem na sobě nesnesla ani 5 minut.
Držím palce! Vím jaké to je. Kdybys chtěla cokoli vědět více, napiš. ( facebook , nebo SZ)
no, blba je ta nejistota, ze stat se to muze vazne kazdemu:-( a pro deti navzdory vseobecnemu predsevzeti ze "lepsi kdyz jsou rodice v pohode" je mnohem lepsi mit svou jistou rodinu na kterou jsou zvykle, svou maminku tatinka a ony vazne neresi jestli "je maminka stastna" a podobne.
Děti sice duševní pohodu maminy neřeší, to je fakt - ale pokud se z ní stane uzlíček nervů, poznaj to na vlastní kůži dost rychle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.