Jo byla..je to tam fakt pekelný, včetně toho, že tam zhusta sama dělam práci za tři a tak..
Stěžovací vlákno
Už nemáme psa... ![]()
To je mi líto ![]()
no spíš se potřebuju dovzdělat ještě v určitym specifickým oboru. A nějak to promyslet a najít něco vhodnýho. Díky za podporu, přijde to vhod ![]()
Hele klid, chlapi přece poznaj 4 základni barvy...
Haha, něco na tom bude, muž řekl, že je to skoro stejná barva ![]()
Jinak všem děkuju za pochvaly, je to celkem neumětelské a kýč jak bič, ale při této příležitosti se to odpouští
A je velmi jedlý, padlo na něj skoro tři čtvrtě kila čokolády ![]()
Je mi líto
Soucítím! ![]()
Dneska mi cesta z obchodu, která normálně trvá 10 minut, trvala 3/4 hodiny.
Asi do konce roku přestanu chodit nakupovat.
jo, bavili jsme se o tom dnes s kolegou.
na silnicích byl masakr už včera, lidi normálně dělali manévry jak před válkou, asi se chtěli vyhnout dnešnímu nakupovacímu šílenství, tak ho vyrobili už včera
představa, jak to bude vypadat u nás ve městě před vánoci, když už teď tam je, co tam je, mě děsí. loni se už tak 14 dnů před vánoci tvořily kolony z města i do města, protože na jeho začátku jsou supermarkety, a město to nezvládalo.
To si troufam z praxe namitnout, ze neni vzdycky pravda. Deti resi citove rozpolozeni rodicu velmi casto - a jsou him take casto ovlivnovany. Nezevseobecnovala bych.
to máš samozřejmě pravdu. ale opačně to neplatí. když jsou rodiče nešťastní, hádky křik slzy... to děti pochopitelně zasáhne. ale ve chvíli, kdy se rozejdou, pro dospělé je tím problém vyřešen, dětem právě začíná. mluvím tedy o relativně "normálních" případech, kdy se rodiče rádi nemají, ale děti ano a ony je. takže je chtějí mít spolu a šťastné. a když spolu nejsou a dítě přijde o svou rodinu a svůj domov, tak to jestli je maminka a/nebo tatínek šťastný to je teda vážně netankuje. jo, možná některé, nebo když se jich budeš vyptávat tak věřím že si toho všímají. ale nejen z vlastní zkušenosti můžu říct že je to jak píšu. jasněže děti chtějí rodiče šťastné - ale spolu, nechtějí na ten úkor přijít o rodinu, to je přece jasný.
no, a když se nerozejdou, tak dětem připraví pekelné dětství plné hádek, rozbíjení věcí, vzteku, přelévání vzteku na děti. taky ze skušenosti.
to máte prašť jak uhoď.
jak jsou jednou děti, neexistuje žádná univerzální rada, jak to vyřešit, aby nikdo nepřišel k úhoně. vždycky někdo přijde.
Je mi to ľúto ![]()
to je mi moc líto ![]()
samozřejmě.
Sweet Potato Ounz paktofonika Jiná Realita Ďakujem všetkým za morálnu podporu
prišlo to nejak nečakane, ale nemalo zmysel ho trápiť
to máš samozřejmě pravdu. ale opačně to neplatí. když jsou rodiče nešťastní, hádky křik slzy... to děti pochopitelně zasáhne. ale ve chvíli, kdy se rozejdou, pro dospělé je tím problém vyřešen, dětem právě začíná. mluvím tedy o relativně "normálních" případech, kdy se rodiče rádi nemají, ale děti ano a ony je. takže je chtějí mít spolu a šťastné. a když spolu nejsou a dítě přijde o svou rodinu a svůj domov, tak to jestli je maminka a/nebo tatínek šťastný to je teda vážně netankuje. jo, možná některé, nebo když se jich budeš vyptávat tak věřím že si toho všímají. ale nejen z vlastní zkušenosti můžu říct že je to jak píšu. jasněže děti chtějí rodiče šťastné - ale spolu, nechtějí na ten úkor přijít o rodinu, to je přece jasný.
Ja vam to verim, ze tu zkusenost takovou mate (pripadne vase dite/deti). Ale to opravdu neznamena, ze to plati pro cely zbytek populace...
Kuriérske služby na Slovensku....
...
no držím palce!
mama pred par rokmi poslala do ruska zasielku kde boli zabalene 2 tricka. ked to asi po mesiaci dorazilo na miesto tak tricko tam bolo uz len jedno ![]()
![]()
To je mi ľúto
ale ak sa malo zlatíčko trápiť,je to tak lepšie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.