Proto jsme tam taky šli, vůbec se mi to nelíbí. Myslela jsem, že mu dají antibiotika. Obvaz a mast mám doma taky. Jenže doktor mi řekl, že doktor je on, tak prý tomu rozumí víc.
Tak v jeho zájmu doufám, že jo. Já jsem totiž ta poslední, co by šla s děckem k doktorovi bezdůvodně nebo s každou kravinou. A na pohotovosti jsem s nima byla jedině s úrazem.
Stěžovací vlákno
Jo, ta namesicnost je fakt divna...jednu dobu mi to delal syn, taky jsem z toho mela hnusnej pocit a to jsem si byla jista, ze v pripade nouze bych ho snad zpacifikovala ![]()
No, hlidej to, ja bych taky cekala, ze pro sichr ty antibiotika daji, jestli ma oteklou nohu az po koleno a horecku
Drzim palce, at je to ok.
U nas se to nastesti uz srovnalo a snad se to nevrati - myslim, ze to bylo lekama, ktery zacal brat, ale pak si to sedlo. Jako dospelyho namesicnyho chlapa bych se asi fakt bala, oni fakt nevi, co delaj a pokud se choval, jak pises, to je teda ocistec.
Hlavně nás překvapil rychlý nástup. Ve 14 byl ještě v obchodě, kolem 15, když jsme odjížděli k rodičům, říkal, že ho to bolí, ale neměl tam nic. Pak mi 2x volal, že ho to bolí a natíká a když jsme přijeli po 19, tak už to měl až po koleno a teplotu.
Právě, že není kam
. O moc klidnější po návštěvě pohotovosti nejsem. Jsme si říkali jedině ještě na dospělou, když je mu 16, jesti by ho vzali.
Dala jsem mu teda Brufen, spí a chodím ho kontrolovat. Změřila jsem mu pro jistotu lýtko a stehno, abych to mohla porovnat.
Pokud se to nelepší, volala bych sanitu, nebo jela na jinou pohotovost. Ten rychlý nástup je podezřelý.![]()
Ono to je docela rychly. Mě jednou v noci blbě poškrábala naše kočka přes žílu na nártu a infekce se mi během pěti hodin rozšířila po celé noze. Nakonec jsem teda vydržela ještě jednu noc, ale od doktorky jsem dostala antibiotickou mast a zákaz pohybu mimo trasu postel-záchod, aby se to nešířilo dál.
ja bych kdyztak opravdu volala, ne ze by museli prijet ale meli by umet i poradit. aspon takovou mam zkusenost, ne teda uplne cerstvou.
v brne nemame jinou pohotovost. jedna deti jedna dospeli. resp teda netusim jestli by ho na te dospele vzali, spis ne. snad to nebude potreba.
aaaa, chceš mi říct, že pro celé Brno je jen jedna pohotovost? To je děsivý, vždycky jsem smála označovat vše mimo Prahu za vystrkov, ale tohle mě upřímně dost překvapilo.
no jedna pro dospele (tam je i zubar ale spis reznik) a jedna pro deti. tam mi prednedavnem dr. rekla ze nema moznost udelat crp test. nachazi se to ve fakultni detske nemocnici...
zato treba kdyz nekoho chytnou zuby v jeseniku, musi do olomouce... takze vlastne se mame vyborne:-)
Těžko říct, jako mast mu na to plácli. Ve zprávě je Perubalzám, ale ten z toho teda necítím. Omezit pohyb má taky. Je pravda, že přes tu žílu na nártu to má, zase ale tři dny a říkal, že to má spáleninu od trampolíny. Takže nic hlubokého. Ten otok mě tak nevyděsil, spíš ta teplota. Jenže zas doktor naznal, že to nemusí vůbec souviset.
Ale ta pro dospělé není doufám jako taková ta obecná, ale má pod sebou různé lékaře či oddělení ne? To bych fakt nečekala teda.
Jo, to jsem taky chtěla CRP, že to zaplatím. Muselo by to jako akutní vyšetření do laboratoře, za 500Kč a k tomu prý není důvod. Tak blbé CRP má i naše dětská doktorka a hotové je to za 2 minuty, tak to jsem fakt nechápala, že to v dětské není.
Mimochodem pohotovost v Brně je děsná jak dospělá, tak dětská. Zubař je tam úplný děs a dospělých tam pravidelně sedí tak 40 na jednoho doktora. Pro celé Brno, tak je to mazec. Já jsem teda nahlásila bolest nohy po úraze a šli jsme hned jinam. Sedět mezi kašlajícíma se mi nechtělo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.