Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 18:51
Reakce na Dadoo:

No tak jak píšu. Já vůbec nechápu, jak s tímhle mohli někoho nechat doma..selhání. Ono to asi nebylo tak jako je to dnes, kdy zavoláte, operátorka se zeptá na info a podle toho pošle záchranáře nebo rovnou doktora. Ev záchranář z místa si může doktora zavolat. Myslím, že ‘co nám voláte, vždyť to nic není’ se dnes neodehrává..jezdí se na všechno, jak jinak by se mohlo stát, že sanita dorazí na místo, kde čeká rodinka připravená, že se sveze na nákup..

jinak, jestli se to odehrálo tak, tak to nebyl lempl, ale idiot a ten si příště pozor dávat nebude, toho patří vyhodit.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 18:54
Reakce na Aranel:

Dolor calor rubor tumor functio laesa

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:03
Reakce na Ounz:

Šest, no prosim! (nějak se mi zdá, že měl na tý noze všechny) 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:10
Reakce na Aranel:

Nee pět, mělas to správně, ty poslední dvě patří k sobě :) já sem ti chtěla udělat radost :)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:16
Reakce na Ounz:

Jj, bylo to za hluboké totality, rok 1985.

Já je fakt s pláčem prosila, přesně popisovala, že jak se hnu, šíleně bolí, rudý flek v třísle, horečka, když mám nohu podloženou a nehýbu se, uklidní se to. Navíc měl jít ráno už manžel do práce a já měla zůstat s miminem a dvouletou sama doma.

Nakonec to skončilo tak, že mi operátorka řekla, že to panu doktorovi řekne, ale at s tím moc nepočítám. A taky nikdo nepřišel. Až ráno mě manžel i s dětma vezl na polikliniku a začalo kolem mě tóčo.

Když jsem se pak, těsně před Vánocemi vrátila, nevěděla jsem co dřív. Nohu pořád pevně bandážovat, bez bandáže ani postavit. A že to bandážování trvalo.. Ušla jsem vždy jen pár kroků a musela odpočívat, pořád s nohou nahoře.

Naštěstí starší dcera byla neuvěřitelně šikovná a strašně moc mi s miminem pomáhala. všechno nosila, odnášela.. Ale jak jsem začala motat obvazy a malá začala řvát, nemohla jsem se hnout. A pak sepisujte stížnosti..

Ale je to špatně, tu stížnost si zasloužili, tím spíš, že mi v té nemocnici chtěli dát veškeré podklady. A to bylo co říct.

Dokonce jsem se pak zase rozkojila, když jsem v nemocnici kvůli šíleným ATB nemohla.

Fuj.. už je to pryč. Naštěstí vše dobře dopadlo. A mladší dcera je taky mutant 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:21
Reakce na Dadoo:

Tak hlavně že to dcera ví, to je důležitý 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:35
Reakce na Renusatko:

Divím se, že si nechceš stěžovat. I kvůli dalším možným dětským pacientům...

Já mám osobní zážitek, kdy jsem si na dovolené ošklivě zlomila zápěstí, zlomeninu mi srovnali a zasádrovali. Po cestě letadlem domů mě ruka bolela tak, že jsem pochopila, co je to šílet bolestí... Z letiště jsem jela rovnou do nemocnice, bylo to v noci a sloužil urolog. Když jsem se zeptala, kdo má příslužbu, tak mi řekli, že pan primář z ortopedie a že ho nesmí budit. Udělala jsem strašnou scénu, řvala jsem na ně tak, že pana primáře vzbudili. Přišel totálně nasranej, vypadalo to, že mi ji flákne... Pak sundal sádru, zjistil, že mám na ruce začínající nekrózu a začal cvrkot... Bylo to v pátek a kdybych poslechla urologa a čekala do pondělí, neměla bych ruku od zápěstí...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:58
Reakce na 999:

Já jsem ve státním špitále dělala celkem dlouho a vím, jaké průšvihy se zametou pod koberec.

Tady se vlastně "nic nestalo". Oni mi do zprávy napsali, že v případě zhoršení kontrola...nemít tu kamarádku, tak prostě pojedem ve 4 znovu. O život nešlo, řekli by jen, že stav se nečekaně zhoršil a bylo by po akci. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:08
Reakce na Renusatko:

Asi člověk ve zdravotnictví získá hroší kůži, ale v případě dětí bych udělala výjimku...

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:22
Reakce na Ounz:

Tak já ji mám 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:24
Reakce na Aranel:

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:29

Hergot, proč museli předabovat hvezdný války 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:46
Reakce na Renusatko:

se mi líbí jak v nějakých debatách - já ve zdravotnictví nepracuju, tak mám držet kušnu páč přece nemůžu vědět jak to chodí

- další debatě zas - ty ve zdravotnictví pracuješ a beztak všechny ví líp co máš dělat a jak to chodí

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 21:03

Na inú, smutnejšiu tému...zomrel Malcolm Young...

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-42037566

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 21:12

jj, to jsem si taky všimla.

Ono je to těžké, člověk je vyděšený. Včera sem byla ráda za podporu, byla jsem ani ne naštvaná, ale měla jsem fakt strach. Ta kámoška už mě večer trochu uklidnila, že o život určitě nejde a uvidím, co bude. Taky k nám hned neletěla, i když sama říkala, že si myslí, že k nám půjde v noci. 

Já si totiž myslím, že on ke stížnosti není moc důvod. Prostě ten doktor bude mít pravdu, když bude říkat svoje důvody, proč nás poslal domů. Já budu mít taky pravdu, když budu říkat, že nás domů posílat neměl. On se pojistl větou, že se máme vratit a my jsme se vlastně ani nevrátili, což už je můj problém. Mimoto si myslím, že ani k žádnému šetření nedojde. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 21:13
Reakce na slniecko:

Teď mi to tady četl manžel 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 23:38
Reakce na Ounz:

Hergot, proč museli předabovat hvezdný války 

Nemůžu si na tu novou verzi zvyknout

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 07:23
Reakce na Mulen:

No já sem si uvědomila, proč už na to nekoukám, to se fakt nedá 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 11:33
Reakce na Renusatko:

Slyšela jsem o případu kdy malé dítě s bolestmi břicha takhle odbyli, dali mu kapky proti zácpě a do dvou dnů byl nutný urgentní převoz dítěte rovnou na nějaké specializované pracoviště asi 150 km daleko. Jeho matka si stěžovala a výsledkem bylo to, že jí řekli, že se vlastně nic nestalo, když dítě zachránili. V komisi, která stížnost řešila byla také primářka oddělení, kde k pohybení došlo. Tohle mi příjde dost neetické. Asi je to součást toho zametání pod koberec o kterém píšete.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 11:43
Reakce na Černá kočka:

No, tak pokud opravdu byla stížnost,není možné aby v komisi byl člen odd, na který je stížnost,posuzujou to lidi z jiný nemocnice. Soudní znalci, který když to neudělaj tak jak mají, můžou být sami potrestaní. Takže tohle je nějaká urbanlegend. 

Je bezpochyby, že se dějou špatný věci, ale všude, nejen ve zdravotnictví, ale dělat z toho sektu, kde brácha kryje bráchu..no comment