No to už bude horšie. Ale v tom ti nepomôžem, proste koláč vyliaty na plech, niečo ako perník, bol potrtáj. ![]()
Stěžovací vlákno
Jo a bundu som odfotila do nakupovacieho vlákna. Tak hybaj a kukni a daj befel.
Koukám že svojí virtuální image úplně nekaučuju![]()
Jen houšť jen houšť, miluju všechny tyhle slova a taky je s obrovskou chutí používám. Hrňte sem ty pišingry, čekulády, vikslajvanty a godhaje.. ![]()
Já jsem si vás představovala nějak podobně, jako vypadáte na fotce. A teď, když jsem vám zalichotila, doufám, že mi napíšete, jestli bunda může do pračky a jestli má rozumně velký kapsy, že bych ji eventuelně použila na vytvoření modelu dáma se dvěma psíky.
Jsem vyhodila cedulky a našitý tam nic neni...takže jí frknu do pračky a basta! Lichotnice![]()
jo a kapsy tak akurát![]()
No tak to používala druhá babka
Alebo matrták
Děkuju! A akurát překládám tak, že jako dvě vodítka, pamlsky, pytlíky a klíče cajk :-).
Ma kapucu, neni problem![]()
Jen houšť jen houšť, miluju všechny tyhle slova a taky je s obrovskou chutí používám. Hrňte sem ty pišingry, čekulády, vikslajvanty a godhaje.. ![]()
Že? Taky mě ta slova baví. Přidávám ajznboňáka a spojení být blbej jak punštok.
A co takhle "dva sta?" ![]()
Pokud si dobře pamatuju, tak strejda tvrdil, že "dva sta" používali na vojně, aby se to nepletlo s "pět set". Ale nemám tušení, co hlásili v těch stovkách.
Zásadně pučtok!
Ja rikam putstok! Je pritomen etymolog?![]()
No nebo!
To znam ![]()
Putzstock aka vytěrák hlavně. Pravopis asi dle krajové příslušnosti příslušného vojína.
Barbie je zda se nejbliz![]()
Punštok je zřejmě ještě blbější ![]()
Mě ty výrazy též dost baví
vždycky si vzpomenu na babku a její pověstné věty: “Idu kudlit klase a turkyň” a “Kópit šmetrlony” a taky mi říkala, že mám dlóhý paróse.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.