Ale to je hezké!
Hezčí než prošvihnout.
Ideme si zapinkať sme hovorili keď sme išli hrať ping pong. ![]()
Kamarád pravidelně zapinkával první přednášku každý den bez ohledu na to, v kolik hodin začínala. Jinak asi prošvihl, propásl.
Ještě jsem si vzpomněla na babiččino "povlíkání", ve smyslu "zamažeš mi povlíkání" :-).
Jako OK, před crossroads bych člen nefrkla, ale koukala jsem, že někde to tak píšou, třeba mi někdo vysvětlíte proč, ale když je tam zároveň i Wenceslav square, tak už mám podezření, že autor bude slušnej trotl.

Mě ty výrazy též dost baví
vždycky si vzpomenu na babku a její pověstné věty: “Idu kudlit klase a turkyň” a “Kópit šmetrlony” a taky mi říkala, že mám dlóhý paróse.![]()
šmarjá, lidi, s kama to ste?
Jako OK, před crossroads bych člen nefrkla, ale koukala jsem, že někde to tak píšou, třeba mi někdo vysvětlíte proč, ale když je tam zároveň i Wenceslav square, tak už mám podezření, že autor bude slušnej trotl.

Já bych dala určitej, ale spíš intuitivně.
Stěžuju si na svou chut',která mě po tři dny nutí vařit si krupicovou kaši.
Ne,těhotná nejsem,ale co to může znamenat? Jestli to počasí ![]()
Je mi tak blbě, že nemám ani tužku :( už čtvrtý den mě trápí nějaký moribundus, bolí mě v krku, ale ne mandle, spíš nosohltan, mám kašel ale takový nějaký neurčitý, prostě všechno špatně zpátky na stromy. Na doktora to není, ale možnosti samoléčby jsou krutě omezené (dala bych si čaj se slivovicí, medem, citronem :D ).
v tyhle fazi uz ti slivovice neuskodi;)
Neříkej 2x, nebo si ji fakt dám :D
no ale vazne...trocha slivovice v caji ti maximalne pomuze;) kdybys lila flasku denne, tak to nereknu, ale takhle to fakt nic neni;)
Stěžuji se, že mi v Massimo Dutti vyprodali to, co jsem chtěla, a to hned 10 minut po začátku slev..
A objednávka Deceim mi včera neprošla, protože autorizace platby. Všechny varianty zadání adres jsem zkoušela a prd.
Do rána jsem se rozhodla, že teda založím Paypal, a pro jistotu stránky Deceim vůbec nejedou... ![]()
![]()
A jako útěchu jsem chtěla nakoupit na Allsaint, ale jen jeden kousek a poštovné je 10 liber...!!! ![]()
Fu*ing black friday, letos se mi ty nákupy vůbec nedaří.
Zmehnout a drtek. Pužívám já.
Drtky prtky? ![]()
Moji kamarádku sem vždy spolehlivě odrovnala pentilkou a trhačkou ![]()
Taky jsem měla spolužačku s pentilkou
, to druhý je co?
Poznámkovej blok..trhačka no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.