Myslím, že i svařáček by se dal...(já slivovici nerada
). Ať je líp.
Stěžovací vlákno
Taky myslím, že slivovice (už) neuškodí. Vypotíš se, bude Ti líp.
ja bych teda dala prednost paralenu pred slivovici (ale to je tim, ze kdyz uz na me fakt neco leze alkohol mi leda pritizi).
A co sustilky? Sustilky mas?
By člověk nevěřil jakou spoušť dovede udělat v kuchyňce hrnek mlíka... Naštěstí je kuchyně firemní a jednoduchá. Takže místo kafe jsem si kapku zašůrovala.
A taky jsem nemocná. Včera v noci jsem se probudila s takovou bolestí v krku až jsem brečela (a to fakt vydržím hodně). Dostala jsem čaj s citronem, medem a slinovicí :-) který fakt pomohl, zdravím rasaNori :-)
Neznám..?
Nám včera v chodbě spadla na dlažbu láhev červeného, to je na vymalování ![]()
Mně pomáhá hodně vincentka, popíjet a když mám ucpaný nos tak ten sprej do nosu. Jestli máš vyšší teplotu, tak je lepší prý paralen než ta vysoká teplota:-).
Dvakrát AU. Jednou za tu chodbu a podruhé za to červené. Já si kupuji vína ten večer podle jídla co mám v plánu a chuti. Takže rozflákat si lahev znamená nemít k jídlu víno :-( hrůůůza :-)
Takovy ty pruhledny obaly na A4 papir, do poradace. Euroobal se tomu spravne rika?
Jo tohle
píšu si
U nás se tomu říká prezervativ
A proto máme vymalováno Duluxem. Ten se dá umýt a vyjímečně to fakt funguje.
Můj známý euroobaly nazývá stejně, ale vulgárně
.
U nás nudně a sterilně košilka.
Košilka říkám taky, mám to z práce.
Chtěla jsem si sem jít postěžovat na kolegyně z práce, ale pročítám příspěvky za poslední tři dny a tak se tady nad těma baňkma (u nás jsou taky baňky, koule bych na stromek nikdy nedala
) a nářečím směju, že mě všechny stížnosti přešly. Tak vám moc děkuju, je to super terapie.
Naše babi říkávala: "počeš si vlasy", "lapni vedle mě tady na štokrdle", "táhne ti na cemr" , "dávé bacha, ať nehňácneš do kokina", "neumazej ten lajntuch" a (po tom, co jsem hňácla do kokina, případně umazala lajntuch) "ty seš ale úplně gramlavá".
no jasně, uplné gramloň![]()
a jak tu někdo psal o tom praní vlasů, já vim od čeho to je! babička si myla vlasy fakt stejně jako když prala: vynesla na dvůr štokrdle, na něj postavila lavór, do něj nalila vodu a šup tam hlavu a prala![]()
Cha,takze kokino je fakt to,co si my,Pražáci,uz dávno myslíme!!!
nevím, jak je to v Pze, ale já bych teda nic, čemu kdo řekl kokino, do pusy nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.