Jsem to tu neměla číst. Taky už luštím 2016. 40 jich bylo rychle, ale ty další bez nápovědy asi nedám. A jako naschvál ty, které jste tu napovídaly, mám. Akorát ten ostrov a ženský pod lupou mi nedochází ani po nápovědě. nevíte, dá se někde dohledat loňská diskuze o šifře?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Zenksy pod lupou zamer se na co je ta lupa, co s nima dela, ja jsem na to taky nemohla porad prijit.
Ostrov je jmeno konkretniho ostrova nebo ostrovu, geograficky znamej, Tilda Swinton mozna napovi, ale je to teda jen pro fajnsmekry napoveda, pac v CZ to bylo asi jiny.
Mas vezne? Me chybi tri a toho furt nemam, grrrr
Uzzz, mam vezne.
Děkuji za nápovědy, ale furt nic. Je to se mnou špatný. I ta mánička u mikrofonu mi dala zabrat. Přitom to bylo tak trefný. Zpětně tedy, že :-)
Vězně taky nemám.
...tak ostrov už mám :-)
Tak mám taky druhej tajnej bonus. Ježiš, to je taková nekustečná blbost
. Přesně, jak jste říkaly a málem mě z toho kleplo.
Zensky pod lupou dva: ty zensky jsou jaky, ze na ne potrebujes lupu? A zbytek popisnej, gramaticky stylove spravne, ne treba buchty nebo holky
Me chybi z 2016 jedna, ti zluty ludry v rosti nebyly vubec videt. ufff. Ale uz nevim ted co mi chybi. sakrys.
Ženy mám! Díky moc! To by mne nikdy nenapadlo, ač jsem to četla a líbilo se mi to. Já tam pořád zkoušela knihy, kde jsou ty ženský dvě.
Ja tu jednu v 2016 nemuzu najit, mozna mi to nevzalo neco co si myslim, ze mam.
2017 je odkrytej dalsi obrazek, mam teda jenom citrony zatim.
Určitě jsi jen něco přehlídla. Ty dva malý žlutý slavíčky v zelených větvích máš? Těch jsem si třeba já totiž pořádně všimla až pod lupou. Nebo to kladívko?
A z roku 2015 už mi chybí jenom ta blbá kytka. Průřez zemí mááám
.
Nestvi, ja 2015 nezacla jeste a zitra nestiham, sakrys.
Ty slepice v krovi mam zluty. I kladivko, to dreveny myslis, ne?
Jo, myslím. Ale takhle bychom to asi nedohledaly
Jsem ti udělala dva printscreeny všech 64 titulů, co se tam z roku 2016 nachází, tak si to překontroluj dole v tom přehledu, co ti z toho jako to poslední chybí
, který z těch jednotlivých obrázků jsi třeba přehlídla.
Kdyby to někomu vadilo, tak to smažu.
Jinak z toho dnešního obrázku letošní šifry mám tři, kromě těch citronů mám to srdce a tu ruku s mečem. Chybí mi ta kniha s brýlemi. Tu si ale schovám až na ráno. Dneska to byl mega nápor na můj mozek, pro teď to balím
.

Tak ženský, když jsem vytáhla první šifru na MP, tak mě s ní vyhnaly...a teď chápu proč! ![]()
Otevřela jsem ty starý a pobavila se, ta letošní mě přiznám se tolik nebaví, protože jsem skoro nic nečetla, o některých jsem ani v životě neslyšela, takže je to spíš taková hra s vyhledávačem :-(
Super. Dik. Nemela jsem buchtu v zelene chaloupce. Samo jsem ji zadala a myslela ze mi ji to vzalo.
Lalia je slovensky autor a je to poezia
a co je to srdce dneska?
pridavne meno potrebujete
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my