chapu, ale nevim
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Mám meč!
mám druhej bonus...uf, si dělaj prdel ne?
A co teda ten obraz s barákem? nemyslím, že patří k vedlejšímu zvířeti, to už jsem uhodla, ale na uhodnutým výřezu není z toho obrazu ani ždibíček ![]()
Mám všechny knihy z Tajného bonusu 2 a myslím, že správně. Ale vůbec mne nenapadá, co je spojuje ![]()
napis, ktore knihy to mozu byt podla teba...ja tipujem prve dve, ale spojenie mi unika tiez...
spomina sa v martinusackej debate, ze obraz s domom neznamena nic...ani ho nemam v uhadnutych knihach
no podle napoved jsem vyzkousela film, serial, komiks, HBO, netflix a nic
z akeho zivocisneho druhu to srdce pochadza?
Protože to je strašná kravina
Vlezla jsem kvůli tomu zase jednou do facebookový debaty, akorát jsem tam viděla na zdi snad všechny obrázky už odkrytý, o což jsem teda úplně nestála.
1. kniha Mistra hororu
2. fantasy série, co je i v šifře
3. autor, kterému vděčíme za Ručníkový den
Ale najít to správné slovo, co je spojuje, nevím.
Zahlídla jsem, že to snad paří k tý kouli nad tim, jako že před domem je taky ta koule... nevim.
jajaj, pokud je to něco debilně jednoduchého, tak nemám šanci
. Já ve všem hledám vědu ![]()
No, jednoduchý mi to nepřijde, uhodla jsem to na základě hodně polopatistický nápovědy. Jinak by mě to vůbec nenapadlo.
mam bonus 2, ale fakt od veci...
Mám tři stejný (předpokládám) a taky si lámu hlavu s propojením. To je děsný tohle :-)
To už jste se jedním z toho trefila, zkuste to zadat znovu
Tak z dnešního obrázku mám všechny, znám jen jednu, ani tu jsem nečetla. K dvěma jsem se dobrala popisem vyjeveného, třetí jsem našla na webu Martinu. Víc mě baví, když mi dojde souvislost s něčím, co jsem četla, pravda ale je, že v novinkách (myšleno cokoliv od roku cca 90) se moc neorientuju...
Máš i brýle?
Sou tam jen tři? To srdce patrí ke knize?
diky, tak o tomto dile ci spisovateli jsem v zivote neslysela
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my