Ale to, co spojuje ty tři knihy pořád nemám.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
J aten bonus uhodla v podstate jen na zaklade toho posledniho odstavce versu. Jinak bych byla duta jak parez. To slo i kdyz jsem si nebyla jista, jestli mam ty knizky dobre.
Z dnešního obrázku mám asi knihy všechny, ale ani jednu z nich neznám. To mě moc nebaví. Na druhou stranu se mi díky šifře rozšířil seznam, co si chci přečíst.
Už jsem si .yslela, že mám hotovou šifru 2016, ale chybí mi jedna kniha a nevím, která
Jsem to predtim radsi zabilila. Hele zamer se na ten posledni odstavec, tam to je. Poradne to precti a lom hlavu, premira obrazku, bez pismenek atd
Ja jsemmela uplne stejny problem, mrknete myslim o dve strany dozadu, wendulka nahodila vsechny vylustene knihy z 2016 a muzete si to zkontrolovat, ja to tak udelala vcera a prisla jsem na to, ze mi chybi jedna co jsem uz zadavala ale nevzalo mi to poprve.
Děkuji, na printscreeny od wendulky jsem si vzpomněla a už vím, chybí mi ten třešňový sad s košíkem. A vubec netuším. Můžete mi prosím dát nápovědu?
Už to mám. To byla tak jednoduché! Ale že mi to trvalo.
Brejle tam jsou jen tak, důležitá je jen kniha, hlavně její barva...
Ten sad byl dobrej, ja furt cumela na ty lidi tam a pak mi to doslo :)
Není to těžký. Jen blbý.
No to uz me prave napadlo a furt nic. Delam na tom.
HA HA, ja i ta knizka blba? To by pomohlo ![]()
Ta snad ne.
No to uz me prave napadlo a furt nic. Delam na tom.
Možná jste barvoslepá?
no zadavam tisic synonym na KNIHA s cernou barvou predtim
Proč synonym?
no neke, ted mi to vzalo to co tam cpu jako prvni od zacatku, jsem to vedela, ze to je ono, ale proste mi to nevzalo snad petkrat!!!! ![]()
Taky už se mi to stalo![]()
vďaka! tak rytiera mám...to druhé zatiaľ nie, musím si potrápiť hlavu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my