Noo razítko sem si na něco myslela ale kulový.,
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Mam 60. Aha, telku i zeleny jsem daval, dam znovu tedka....
Tak telku mam, ta tam je. Zeleny bakterie jsem nemela, myslela jsem, ze jo. Tak mam 61 ted.
Dik, Proste to nevidim dal
Včela?
A nevidim tam ty křesla s mlíkem
A ta voňavka
Fakt mi chybela vosa i vonavka, zadavala jsem oboji, hmmm. I kresla, po tech se musim po divat znovu, nepamatuju si jak se to jemenovalo, jen ze tam byl material
no a je to tam, dikes, fakt se mi akorat nezobrazily ty co jsem myslela ze uz mam.
Super
tak to máme obě
Dekuju moc za pomoc
No já taky ![]()
Tak jsem si tu původně chtěla postěžovat, že by se v šifře mohlo objevit víc víc známých věcí, ale pak mi konečně došly ty kalhoty. A taky jsem se začetla do popisu toho tratoliště a asi udělám Martinusu kšeft, protože zasazení je mi blízké, časově i místně (a protože v těch trubkách byla tenkrát při blokádě Temelína docela zima :-)).
Edit: Jo, a děkuji brrr za nápovědu s tím šutrem, nakonec jsem to díky ní dala dohromady!
0zero7 díky moc, píšu si, hned bude co číst ![]()
Tu knihu se šutrem doporučuju, mně se hodně líbila.
to tratoliště mě zaujalo už před nějakou dobou, myslím, že ho někdo chválil i v tohle vlákně, ale dělá se mi z toho názvu nějak dost špatně, tak nevím, jestli to překonám
![]()
Mi se teda ta kniha nelíbila, resp. mě moc nenadchla, ale pak jsem četla tu o šachových figurkách a ta mě bavila moc. Ale hrozně ráda bych se tam jela podívat.
slovensky bonus
minulom bonuse sme zablúdili do kinematografie inšpirovanej knihami, tentoraz zostaneme výhradne v knižnom svete. Tí z vás, ktorí do nedele 19.11. odhalia meno autora, hrajú o knižnú poukážku. Ako vždy, držíme palce... a nezabudnite, zábava to je vtedy, keď hľadáte, pátrate, uvažujete a dešifrujete ;-) Tu je bonusová hádanka:
Vieš, ktorý Fahrenheit zapáli papier? Odrátaj mu roky samoty aj údaj, koľko nás bolo (než začali vešať). Čo ti zvýši, rozdeľ medzi šľachticov z Verony.
Predstav si posledné slovenské metro a odmysli ročník fantázie, čo pokrstili v sobotu. Čo zostane, rozmnož pre každého z malých černoškov.
Čo značia tie čísla, keď ja hľadám meno?
Nič menšie než dekádu, keď tu vznikal klenot!
Vzdialený, no blízky... ešte však nie o nás,
hoci vraj bol spísaný blízko brehov Hrona.
Prvé dve mená autora – to je odpoveď.
(A Jozefa Cígera pusti z hlavy hneď) :-)
Kto je to?
Na co ty sáhodlouhý počty? Nestačí rovnou jmenovat autora? ![]()
Můžeš mě trochu nahodit na to tratoliště? Nějak se nechytám... jinak bonus mám
, ale trvalo to.
nevim, jestli napovím dobře, protože jsem to nečetla, ale:
1. obrázek je hodně výstižnej
2. je to český
3. je to nový
Ježíš, no jo! A to se mi ta knížka dost líbila! Dík!
+ brrr Tak díky za doporučení. Asi teda objednám jak šutr, tak tratoliště, poslední dobou čtu jen věci do školy a už pomalu cítím, že si zasloužím i něco na naředění.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my