Knihy - co jsme přečetli, doporučení...

09. srpna 2014 03:09
Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 11:13
Reakce na carries:

Trošku vám tu naruším knižnú šifru, potrebujem poradiť.

Chcem kúpiť mame zo dve knihy na Vianoce, nejaké pekné oddychovky. Minulý rok som jej kúpila Muž menom Ove a Kocúr Bob, obe sa jej veľmi páčili.

No a niekde som tu na parfumanii čítala o knižke, ktorú napísala kamarátka Betty MacDonaldovej, v ktorej ju spomína a neviem to nájsť (samozrejme som si to nezapísala ) to by sa práve mame mohlo tiež páčiť. Nenapadá niekoho, čo to bolo?

Ještě existují knížky od sestry Betty McDonaldové, Mary Bardové. Např. Slasti a strasti života s doktorem, anebo Čtyřicítka - no a co? Ale nevím, jak jsou k sehnání. 

Offline Ounz
20474 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 13:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, už mám, ale bez nápovědy sem to nedala..to je hroznej nápor na sebevědomí, tahleta šifra!

Offline Ounz
20474 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 13:26
Reakce na Fakirka:

Není to šek..

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:41
Reakce na Ounz:

No prý ne,ale už jsem zkusila snad všechno a nic.

Offline Ounz
20474 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:54
Reakce na Fakirka:

Ehm, no já neumím moc napovídat..ale tak na čem ještě může být cena..

Offline Torrah
3284 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 19:56
Reakce na Fakirka:

Používají to spíš podniky a podnikatelé...

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 20:04
Reakce na Torrah:

Ježíš, holky, děkuju. Mám to. Taková blbost.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 08:18

Teda celý víkend jsem se těšila na nové odkryté okýnko a jsem teda hrubě zklamaná, protože tam není nic nového. Ale zas je nový bonus - dost jednoduchý, aspoň člověk nemusí googlit...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 09:42
Reakce na Ginevra:

Ještě existují knížky od sestry Betty McDonaldové, Mary Bardové. Např. Slasti a strasti života s doktorem, anebo Čtyřicítka - no a co? Ale nevím, jak jsou k sehnání. 

Ďakujem, tie už doma má Objednala som jej Hodně smíchu a pár slz

Offline coralline
2304 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:39
Reakce na carries:

Tajnej bonus mám (kdybych nechodila sem, ani si ho nevšimnu ). Ale u poslední otázky není podle toho, co jsem vygooglila, správně ani jedna opověď Knížku jsem nečetla, viděla jsem jenom film.

Edit: ehm, neměla to být reakce na Carries.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:57
Reakce na coralline:

Já jsem to relativně nedávno podlouchala jako audioknihu a myslím, že na koncí odjíždí do Rio de Janeira a pak už o ní nikdo nic neví.

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:10
Reakce na Camp_L:

Na začátku knihy je zmíněno, na kterém kontinentu se Holly po odchodu z NY nachází. 

Offline coralline
2304 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:32
Reakce na Camp_L:

Tak vzhledem k tomu, že v hádance ta možnost stejně není, snad nevadí, když to napíšu - já jsem vygooglila, že vypraveč od ní po odchodu dostal pohled z Jižní Ameriky, četla jsem to na 2 různých stránkách.

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:55
Reakce na coralline:

Offline brrr
12301 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:18

Omylem mi s Martinusu přišla Plíseň, nechcete ji někdo? Chtěla jsem Sílu, ale nevím, na co jsem při objednávání myslela. Sága je fajn, možná spíš pro teenagery. A má jedno velké plus; je dopsaná!!!

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:54
Reakce na Malvin:

Jo, to jsem napsala nepřesně - Holly odchází do RdJ (měla tam utéct s nějakým tím diplomatem, co ji pak nechal, nakonec odjede sama). Pak už se o ní (kromě myslím jednoho pohledu ve kterém slibuje, že až se usadí, tak pošle adresu) nic neví až do té doby, než se objeví  fotka sošky s její podobou (u které ale myslím není stopro jisté, že je to ona). 

Omouvám se, jestli to někdo bere jako moc přímočarou nápovědu k bonusu. Ale myslím, že tu petipísmennou  "tajenku" dá člověk dohromady i bez odpovědí na otázky:)

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:31
Reakce na Camp_L:

Ja som knihu nečítala, dokonca som nevidela ani film... (njn, priznanie roku ) a bonus som mala ani nie za 5 minút, len jednu otázku som googlila a docvaklo mi z tých písmeniek čo za slovo bude v indícii.. Fakt to bolo nejaké podozrivo ľahké.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 18:00

Já jsem film viděla tak před patnácti lety a popravdě mi z něj utkvělo jen to, jak byla Audrey krásná, z děje ani ň. Kdybych neposlouchala tu audioknihu někde v létě na dovolené, tak bych nemohla machrovat teďka

Offline coralline
2304 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:19
Reakce na Camp_L:

Aha, takže dostal pohled i fotky. V těch popisech, co jsem našla, holt už fotky nezmínili. Díky.

Offline 0zero7
11724 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:44
Reakce na Camp_L:

Teda celý víkend jsem se těšila na nové odkryté okýnko a jsem teda hrubě zklamaná, protože tam není nic nového. Ale zas je nový bonus - dost jednoduchý, aspoň člověk nemusí googlit...

Ja na to taky koukala, ze nic moc, ta vez patri k ptakovy ze? To uz mam, grrrr.