Ještě existují knížky od sestry Betty McDonaldové, Mary Bardové. Např. Slasti a strasti života s doktorem, anebo Čtyřicítka - no a co? Ale nevím, jak jsou k sehnání.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Jo, už mám, ale bez nápovědy sem to nedala..to je hroznej nápor na sebevědomí, tahleta šifra!
Není to šek..
No prý ne,ale už jsem zkusila snad všechno a nic.
Ehm, no já neumím moc napovídat..ale tak na čem ještě může být cena..
Používají to spíš podniky a podnikatelé...
Ježíš, holky, děkuju. Mám to. Taková blbost.
Teda celý víkend jsem se těšila na nové odkryté okýnko a jsem teda hrubě zklamaná, protože tam není nic nového. Ale zas je nový bonus - dost jednoduchý, aspoň člověk nemusí googlit...
Ještě existují knížky od sestry Betty McDonaldové, Mary Bardové. Např. Slasti a strasti života s doktorem, anebo Čtyřicítka - no a co? Ale nevím, jak jsou k sehnání.
Ďakujem, tie už doma má
Objednala som jej Hodně smíchu a pár slz
Tajnej bonus mám (kdybych nechodila sem, ani si ho nevšimnu
). Ale u poslední otázky není podle toho, co jsem vygooglila, správně ani jedna opověď
Knížku jsem nečetla, viděla jsem jenom film.
Edit: ehm, neměla to být reakce na Carries.
Já jsem to relativně nedávno podlouchala jako audioknihu a myslím, že na koncí odjíždí do Rio de Janeira a pak už o ní nikdo nic neví.
Na začátku knihy je zmíněno, na kterém kontinentu se Holly po odchodu z NY nachází.
Tak vzhledem k tomu, že v hádance ta možnost stejně není, snad nevadí, když to napíšu - já jsem vygooglila, že vypraveč od ní po odchodu dostal pohled z Jižní Ameriky, četla jsem to na 2 různých stránkách.

Omylem mi s Martinusu přišla Plíseň, nechcete ji někdo? Chtěla jsem Sílu, ale nevím, na co jsem při objednávání myslela. Sága je fajn, možná spíš pro teenagery. A má jedno velké plus; je dopsaná!!!

Jo, to jsem napsala nepřesně - Holly odchází do RdJ (měla tam utéct s nějakým tím diplomatem, co ji pak nechal, nakonec odjede sama). Pak už se o ní (kromě myslím jednoho pohledu ve kterém slibuje, že až se usadí, tak pošle adresu) nic neví až do té doby, než se objeví fotka sošky s její podobou (u které ale myslím není stopro jisté, že je to ona).
Omouvám se, jestli to někdo bere jako moc přímočarou nápovědu k bonusu. Ale myslím, že tu petipísmennou "tajenku" dá člověk dohromady i bez odpovědí na otázky:)
Ja som knihu nečítala, dokonca som nevidela ani film... (njn, priznanie roku
) a bonus som mala ani nie za 5 minút, len jednu otázku som googlila a docvaklo mi z tých písmeniek čo za slovo bude v indícii.. Fakt to bolo nejaké podozrivo ľahké.
Já jsem film viděla tak před patnácti lety a popravdě mi z něj utkvělo jen to, jak byla Audrey krásná, z děje ani ň. Kdybych neposlouchala tu audioknihu někde v létě na dovolené, tak bych nemohla machrovat teďka![]()
Aha, takže dostal pohled i fotky. V těch popisech, co jsem našla, holt už fotky nezmínili. Díky.
Teda celý víkend jsem se těšila na nové odkryté okýnko a jsem teda hrubě zklamaná, protože tam není nic nového. Ale zas je nový bonus - dost jednoduchý, aspoň člověk nemusí googlit...
Ja na to taky koukala, ze nic moc, ta vez patri k ptakovy ze? To uz mam, grrrr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my