Jo ten dopis asi?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Jo, ten dopis Ti ještě chybí. Já ho nemám, ani toho chlapa. Aspoň letadlo jsem dala na první dobrou. Občas si připadám jako totální tupec.
No to ja ale taky, dopis nevim vubec, asi pockam, predpokladam, ze z obalky to bude poznat. Nechce se mi nahodou narazit na nejakou napovedu, co je moc primocara, dvakrat se mi to stalo a mrzelo me to pak, ze to bylo moc jednoduchy.
To jsem cetla, ale musela bych najit primo knihu a to se mi nechce. Tak prave doufam, ze na te obalce neco bude. Jmeno nebo tak neco.
Bude a pomůže to.
Super, tak pockam
Já toho nemám spoustu. Jsem nějak tupá. Nemám šek, dopis, letadlo, brečícího chlapa. Myslela jsem, že patří k tomu dopisu....no prostě mi to nějak nemyslí.
Trošku vám tu naruším knižnú šifru, potrebujem poradiť.
Chcem kúpiť mame zo dve knihy na Vianoce, nejaké pekné oddychovky. Minulý rok som jej kúpila Muž menom Ove a Kocúr Bob, obe sa jej veľmi páčili.
No a niekde som tu na parfumanii čítala o knižke, ktorú napísala kamarátka Betty MacDonaldovej, v ktorej ju spomína a neviem to nájsť (samozrejme som si to nezapísala
) to by sa práve mame mohlo tiež páčiť. Nenapadá niekoho, čo to bolo?
Měla by to být knížka "Hodně smíchu a pár slz" od Blanche Caffiereové. Ale nečetla jsem ji, tak nevím, jaká je.
Ďakujem ![]()
Nemám pořád toho uřvanýho dědka..jinak sem včera a dnes našla docela dost a sama jupi ![]()
Uřvaný dědek je Němec (1844-1900)
Ja jsem ted uplne nahodou dala na prvni pokus toho ptaka co couha vedle dedka. Mam 56. Ale stve me, ze mam nejaky co nejsou odkryty jeste, grrr.
Uřvaný dědek mi připomněl punkovou skladbu jednoho kamaráda z doby pred sto lety:
”Říkáš mi ..., tak s tim di do ...” (červenající se smajlik)
Tak tuhle hádanku sem vyluštila hned ![]()
Ptaka mám taky..ale dědek nic furt
Tyjo, to vůbec neznám..díky
tak jestlis vyluštila hádanku, tak už máš i dědka, ne? :-D
Furt nemám ten šek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my