předpokládám, že patří, vzhledem k názvu knihy... Já myslím, že zatím mám všechno, jenom furt nevím, jak je to s tím obrazem s domem...
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
To je prej nejakej "for" Martinusu co odhali. Ja nevim, jestli mam zatim vsechny, protoze jsem omylem uhodla dve nebo tri co nejsou odkryty. Tak nemam sajna co mam uz mit a co ne. Mam 56 knih
To je prej nejakej "for" Martinusu co odhali. Ja nevim, jestli mam zatim vsechny, protoze jsem omylem uhodla dve nebo tri co nejsou odkryty. Tak nemam sajna co mam uz mit a co ne. Mam 56 knih
jo ták, tak to se těším. Já zatím jen pochopila, že to kulatý před barákem je ta koule, co je nahoře nad tím. Tak si teda počkám:)
Jsem se musela jit podivat, no vypada to tak. Prej to bude nejakej bonus, ale to je spekulace, ja na ty bonusy nemam moc cas.
Nevite nekdo jestli existuje nekde online neco podobnyho, ale v AJ?
Docela bych si jeste neco dala. A 2015 a 2016 uz mam
je to mozek, hlava...?? nevim
Dobrá část těla, ale spíše abstraktní pojmenování.
Asi tomu nevěřím na 100%, ale čtení to bylo rozhodně zajímavé.
Sedm dcer Eviných: Pramatky Evropanů (Bryan Sykes)
Bryan Sykes je vědec, genetik, testování se stále provádí, a to i u nás ( RNDr. Daniel Vaněk - Forenzní servis DNA s.r.o.). Není to žádný fantasta.
a je vsude vyprodana![]()
že já do tohohle vlákna vlezla! Koukám, co to řešíte za šifru, musela jsem se proklikat až na 63. stránku, abych zjistila, vo co gou. Takže mám asi 20 knížek, je to návykový a zároveň zjišťuju, jak jsem tupá. Měla bych pracovat a místo toho přemejšlím, co je jako ta myš v kalhotách![]()
Takhle jsem se chytla včera, celej den v háji ![]()
Nejde o kalhoty, pojmi to komplexněji.
Holky, co ta hlava dneska? Nějaký sci-fi?
Ona sa ešte odhalí dosť podstatná časť obrázku nad tou hlavou, nechcem nápovedou moc pokaziť hádanie, takže len na vlastné riziko.
Jedná sa o postapokalyptické sci-fi, bolo aj sfilmované (pod iným názvom). V pôvodnom názve sa vyskytuje zvierací druh.
Myslím, že dost pomůže zítřejší okénko, něco podstatného chybí. Já to teda nakonec urvala, protože dnes chořím a neměla jsem co dělat. ![]()
No počkám teda na zítřek, nic mě nenapadá
Je tam souvislost mezi jednou kinopremiérou z minulého měsíce a metodou pomáhající (někomu, mně třeba ne :-)) proti nespavosti.
už je mám! Nechytám se s prasetem, vypadá to trochu jak kreslené od Lady, ale to asi nebude...
jsem to prase nemohla najít :D nejde o prase, ale o to místo
Jsem tupoun, nevím. Myslím, že vím zvíře, ale je mi to na prd, žádná kniha mě nenapadá. Ani s nápovědama
Já vím, že je to seriozní vědec...ale ani tak to neberu jako slovo boží. Ale právě proto, že to je věda, ne ezoterika, jsme to sem pro zajímavost vložila.
Stojí to za přečtení
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my