Tak jsem dneska cestou do práce začala poslouchat Smrt je mým řemeslem. Načetl Norbert Lichý. A otevřu v práci internet a čtu: Zemřel Norbert Lichý.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Já mám ráda Výhonek osmilisté růže
dzizisketa píšu si,diky
Marbuša Ach jo, toho Spalovače mrtvol už nestihnu.
Marbuša Tu jsem jen cetla a je to sila!
brrr Na Spalovace doporucuju audio ale od Lukase Hlavici. (Ale to divadlo me taky mrzi!) A jeste doporucuju kudy chodim Neviditelneho namluveneho Jirim Schwartzem. Vsichni maji uplne demonicky hlas.
stesHmm..měla jsem to jako audio, ale líbilo se mi "Eleanor se má vážně skvěle", Gail Honeymanova.
Lama_z_Lana díky, tu jsem četla.
Moc se mi líbil Poloviční bratr, autorem je Lars Saabye Christensen.
stesHmm..měla jsem to jako audio, ale líbilo se mi "Eleanor se má vážně skvěle", Gail Honeymanova.
ale i knizka je moc fajn, myslim jsem na ni taky dostala doporuceni tu
viktorka_od splavu tak mělo by to být stejný, no ne? ![]()
Já teda většinu knížek "čtu" audio. Můžu tak číst i třeba v práci ![]()
dzizisketa tak to je ti,co potřebuje...sága.Lama_z_Lana já to neumím,poslouchat knizky,proste mi to nejde,nesoustredim se,nezanechává to ve mně žádnou stopu. Děsně mě to štve. Nedám nic,ani podcast.
stes musis u toho neco manualniho delat jako varit, uklizet, jen poslouchat se neda
baltik já neposlouchám ani radio, nemám to ráda. Jen hudbu. Xkrat jsem zkoušela audioknihy na cesty, nic, nedám to.
stes taky to nedavam, ja rada ctu:-) Lama_z_Lana tak text je stejny urcite, ale jako zazitek je to uplne neco jinyho
Já to mám přesně naopak, mně se vůbec nedaří soustředit u fyzický knížky. Ty audio mi naopak mnohdy pomáhají se koncentrovat i na další činnosti. Hodně ráda chodím, tam toho na poslouchám asi nejvíc.
stes Já zvládám poslouchat jen v autě při řízení.
To se máte, já trochu bojuju s nepozornosti a nesoustredenosti, takže se buď nezaposlouchala, abych vlastně věděla, o co jde nebo bych tomu naopak propadla a veškerá pozornosti vůči okolí vi prostředí by byla v čudu. Znám se.
Pár pokusů bylo při usínání, spím blbě a tohle jsem měla jako alternativu místo tv, ale prostě to nešlo. Takže už nebudu plevelit, poslouchejte co to jde.
hlásím se do čtecího týmu. Poslouchat vydržím jen podcasty do 20 minut, a nesmím u toho nic dělat, jinak okamžitě přestanu vnímat. A to včetně řízení - buď bych se soustředila na řízení a dávala pozor, co děje kolem a nevnímala přednes, nebo se zaposlouchala a jela na autopilota a přehlédla chodce na přechodu, semafor apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje