Ještě ke Škvoreckému
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Zeptám se ještě tady :-).
Prosím vás, nemáte někdo knížku od Zeviho Jak se dívat na architekturu?
999 maji ji Dva antikvari za 300 :)
Rozložíš paměť se mi taky moc líbilo! Perfektní!
Já si chci koupit v e-formě od Klabouchové Ignis Fatuus, horror ze Šumavy, to musím mít. I když včera jsem odnesla plnou IKEA tašku vyřazených knih do Knihobotu ![]()
Mini Moc děkuji, objednáno :-). Hrozně jsem se bála, že mi ji už někdo vyfouknul, když jsi to sem napsala veřejně :-).
999 ježiš pardon ! tak taky jsem si jí mohla koupit já, hodila by se mi :)
Mini No to jsi mohla, je nesehnatelná :-). Ale když budeš chtít, tak ti ji půjčím.
Včera jsem začala číst toto a je to skvělé.
Zatím jsem na začátku, ale dovolím si propagovat asi celkem opomíjenou knížku:
https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/vevoda-535300
Působí velmi klasicky, jako kdyby ani nebyla psaná současným autorem, ale přitom je čtivá. Jeví se mi jako skvělé podzimní čtení. Ani nevím, proč mám dojem, že je to typ knihy, který by se mohl líbit právě tady. Zkrátka mi evokuje krásné, plné vůně, které ocení právě znalci parfémů :-) Parfémy mi už lezou i do knížek :D
dzizisketa Kamarádka mi půjčila U severní zdi, zatím to mám "ve frontě".
Na dovolený jsem četla taky Rozpůlený dům od Horáčkové. Líbilo se mi to, hodně pomohlo, že to je z Krkonoš ![]()
V knihovně jsem teď ulovila Životice. Tak ozkouším, jestli jsem nějak nezcitlivěla. A strašně se těším na novou Soukupovou.
Aranel Rozpůlený dům mě překvapil. Moc se mi líbil a přitom ho moc lidí nezná. Přijde mi to škoda.
U severní zdi nevím, zda bych v tvém stavu četla.
Životice jsou skvělé.
Na novou Soukupovou se taky těším. Kam se Marta v životě posune
Já teď čtu Naše ztracena srdce od Celeste Ng. Celkem se trápím. Je to odeonka, ale žánr dystopicke Young adult.
Malvin Přesně tak, přijde mi hrozně zajímavý, že se k Martě po takové době vrací!!
Aranel U severní zdi má některý pasáže hodně drsný, to je fakt. Ale ta knížka je dobrá; stejně tak i Prameny Vltavy od stejné autorky.
Aranelprávě. Pro mne Marta byla dosud asi nejslabší z jejích knih, ale hodně jsem se v ní vyděla. Ne teda ten potrat, ale prokrastinace, rozladění z výšky, sledování seriálů.
Malvin ... lidi z fildy... ![]()
Aranel no, já studovala práva, ale nad knihami se sedělo jen o zkouškovém
Malvin Já myslela ty typy pedagogů.
Audioteka ma v ramci narozeninove akce spoustu knih za 199 Kc. Nevim jak dlouho to trva, v mejlu od nich to neni.
Pěkná dětská knížka Julie a žralok. Hrdince je deset let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje