stes A to vám přeji, ať už si pod romantikou představujete co chcete, ale hlavní je, že sami! Život začíná, až děti vypadnou z baráku a umře pes.
Cestování
Kan psa i kocku mame,ale take dost udajne nadsenych hlidacu...jen nasranych, pac by jako kazdorocne se starymi radi jeli nebo jim,jeste radeji, vrazili svoje plody lasky....diky ![]()
stes máš perfektní výběr! Na Kefalonii jsme byli v červenci 2020 jako úplně první letadlo, co přiletělo z ČR po covidových uzávěrách, ostrov byl liduprázdný a místní nás vítali skoro s pláčem. Divoké pobřeží u Kounapetra, jílovité skály a mazání léčivým bahnem, pláž Xi, Myrtos a Petani, to je pro mě nezapomenutelná Kefalonie.
A tu Maltu teda závidím, tam se chci podívat od té doby, co jsem viděla poslední díl Jurského světa :)
Mermaid diky. Snad to klapne.
stes pridavam se s tim, ze Malta je super! Ja tam byla letos v lednu a unoru na studijni praxi, ktera byla sice celkem na nic, ale cestovani o vikendech bylo skvele! Na to, ze Malta je rozlohou malicka, je tam spousta pamatek i krasna priroda.
Friga to rada slysim, maltu mam na seznamu
Maltu bych taky rada videla.
My letos zatim objednali Albanii, Irsko a Makedonii, vsechno poznavaci s tou malou skupinou a nasim uzasnym pruvodcem.
Friga v lednu tam asi bylo celkem chladno, co?
Já bych letos ráda jela někam, kam se v létě moc nedá (je tam horko), zbývají nám poslední dvě léta než půjde syn do školy a tím pádem bude cetsování mimo prázdniny složitější. Malta nezní špatně.
Kokoska Irsko teda závidím!
Evaeva v Irsku jsme byli pred lety, v jizni casti. Bydleli jsme v Killarney a jezdili po okoli, Ring of Kerry. Ted by to mel byt zapad a sever Irska s odskokem do Severniho Irska vcetne Belfastu. Tehdy se mi tam moc libilo, jsem zvedava, jake bude tohle putovani.
Evaeva Na Maltě momentálně kolem 22. Máme tam kamaráda, tak fotky s teplotou posílá moc rád.
Renusatko to je teplo, já čekala tak 15. My bysme jeli až někdy v květnu třeba.
Evaeva v lednu a na zacatku unora bylo tam docela chladno, od sedmi do patnacti stupnu. Od pulky unora se lehce oteplilo, ale vic nez 20 nebylo. Zaroven dost foukalo, takze pocitove bylo chladneji, pokud clovek nebyl na slunci. Prsel docela malo. A v budovach bylo chladno a vlhko, takze jakoby lezavo. V podzimnim obleceni mi bylo fajn, nosila jsem vetsinou vic tencich vrstev.
stes Na Maltě jsem s přestávkami strávila 6 měsíců a bylo to super. Sice jedna z mála zemí, kde jsem odmítla auto (řízení vlevo s předností zprava + klakson jako nejdůležitější prvek řízení), ale jezdila jsem MHD, navštívila skoro všech 365 kostelů :-). Určitě doporučuju návštívit Gozo, je to tam krásné. Jediné, co je na Maltě na prd je gastronomie a servis v restauracích. Asi nejhorší, co jsem kdy zažila.
Jsem si řekla že budu letos tak nějak různě poskakovat (když příroda dá). Na delší dobu dám cestovku asi, ale teď jsem se vrhla jen na víkend a samostatně... nemáte někdo nějakej tip na slušnej hotýlek v Miláně, v centru? Já tam ještě nebyla... ![]()
Ježiš Ring of Kerry ![]()
tam bych mohla i žít snad. Bydleli jsme teda v Limericku, a cestou spali v Cahersiveen a Portmaggie... dala jsem to dvakrát a značně mě rozveselilo, že v červenci i prosinci bylo prakticky stejný počasí
Prostě Irsko kdykoliv! ![]()
barbucha ze jo? Mne se tam strasne libilo, doufam, ze si nezkazim dojmy. Druha takova zeme je Skotsko, treti Portugalsko, ktere je teda uplne jine, ale taky ho muzu opakovane.
Já jsem byla úplně a naprosto uchvácená. Jsem si říkala že musím nepochybně mít nějaký keltský kořeny, úplně jsem napoprvé cejtila že se vracím domů! Nikde jinde mi to tak nevyhovovalo... všechno.
barbucha no tesim se, tesim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje