Garfie Dík za info, narazila jsem na relativně levné letenky, tak jsem o ni začala přemýšlet, ale nemusíme zrovna tam. Jak se znám, skočíme stejně někde na severu, třeba ve Finsku. ![]()
Cestování
brrr v Chorvatsku se dá taky udělat hezká cestovní dovolená, se zastávkou ve Slovinsku, na Plitvicich, Záhřebu, Splitu nebo Pule a tak. Vůbec bych to nezavrhovala. Navíc jsou tam fakt levné ryby.
Než se v létě trmacet až někam na jih. Mě by odrazovalo hlavně to vedro, to já si pak vůbec nic neužiju.
continuity tohle mame letos v planu, v Chorvatsku ani Slovinsku jsme jeste nikdy nebyli. Proste takovy trochu roadtrip, nikam nespechat.
Kdybyste prosim nekdo mel tip na ubytovani (v tom Chorvatsku), byla bych moc vdecna a usetrilo by mi to praci.
Nejake hezke misto a idealne apartman se dvema oddelenyma loznicema. Nekde u plaze, aby tam nebyla blizko hlucna disco, ale v dojezdove nebo i pesi vzdalenosti do nejakeho centra s restauracemi a obchody. Aby se tam mohla pohodlne mrcasit rodina s 2 detma. Omlouvam se, jestli to sem nepatri, ale kazdy tip dobry:)
Sairon my to tak měli loni, plus jsem byla já už dost těhotná a za nás rozhodně! 
byli jsme loni v See kousek od Sillvretty a skvělý
určitem si to chce pohlídat tu kartu, my kvůli tomu zůstávali o noc déle ( je myslím od 3 nocí a víc). Cestou zpět jsme byli v Itálii u Lago di Molveno a taky to bylo fajn, ale tam je na lanovky jen sleva, nejsou uplně zdarma.
Gatita s malýma dětma bych jela na pár dní do Cateze. Je to tak napůl cesty do Splitu. Jsou to termály, kde jsou asi tři brouzdaliště venku a jedno uvnitř.
My bydleli ve stanu, ale mají i chatky, případně hotel. Ve ceně ubytování jsou vstupy, takže to nakonec celé vyjde docela levně. Rozhodně levněji než české akvaparky.
continuity ale to je dobre! To by se detem libilo. Hrdost musi stranou, na Triglav to letos jeste nevidim:)
Gatita Tip na uplne konkretni ubytovani nemam, ale my jsme byli v Chorvatsku ve vesnici Omiš, v casti Duce, nebo je to mozna samostatna vesnice vedle, byla to takova souvislá zástavba. Bylo to jeste za bezdetna, ale s detmi nasich pribuznych, a bylo to tam paradni - jsou tam pisecne plaze a klidne melke more, dalo se jit snad 30 metru do more po svych
Byl tam klid a zaroven dostupna civilizace v tom Omisi a pak ve Splitu.
Gatita Zeptám se kamarádky. Vzali loni vnuka a fotky vypadaly velice dobře. Písek, centrum, nějaké mobiní domky.
Connytour právě vyšvihla ten výlet na Madeiru a to ještě vymyšlíme, že se vrátíme přes Lisabon. Uvidíme podle letenek, ale asi by to nebyla s Tapaky taková katastrofa.
Gatita v Omiši jsme byli když jsem čekala dceru s bylo to moc fajn, s mezizastávkou na pár dní v Rakousku v Alpách, nebo v tom Slovinsku to pak neni tak hrozný s tou dálkou. My teda jezdíme už všechno takhle na etapy ![]()
MPLee my jsme to j údolí taky takto.tyden jsme jeli dolu a pak tři dny zpět. Ale po druhé runde jsme trochu vyčerpali chorvatske zastávky, které jsem měla jako prioritu a přestalo nás to bavit.
Gatita Tak kemp San Marino na Rabu. Byli tam teda první týden v září, takže už asi méně lidí. Netuším, jak to tam vypadá v sezóně, protože je to dlouhá písečná a pozvolná pláž, což je v Chorvatsku málo. Zase pokud budete cestovat a zastavovat, tak je to kousek trajektem, což by mohlo být pro děti taky zajímavé.
Gatita já byla loni v Drveniku. Taková malá vesnička, všechno blízko. Fajn pláže.
Gatita Pěkná a dlouhá písečná pláž je také v Ninu, je tam i léčivé bahno. Samotný Nin je pěkné historické městečko, do Zadaru to také není daleko na výlet.
Sláva nazdar výletu! Dorazila jsem v pořádku, nikde jsem se neztratila, oběhla pár štací co jsem chtěla, takže cajk.
Největší dojem z Milána... Cimitero Monumentale. Fakt monumentální. Pobavily mě ty pomníky a hrobky, kombinace klasiky a naprostý moderny, úžasný stavby.
barbucha hází mi to bad request ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje