Takhle jsme vcera bydleli, s vyhledem na hory (zato dneska to stoji za... ale jednu noc se to vydrzi, no)

Takhle jsme vcera bydleli, s vyhledem na hory (zato dneska to stoji za... ale jednu noc se to vydrzi, no)

Kokoska To je paráda
Dneska cesta nadhernou prirodou, hory na řecke hranici vysoke kolem 2000m, dole kvetou letni kytky (takove barevne louky u nas snad uz ani nejsou), vsude ve stranich zlute kere janovce, nahore na vrcholcich snih. Tahle rocni doba je tu krasna, vsechno svezi a barevne, navic nam zatim vyslo pocasi.
U stareho tureckeho mostu jsou pro zmenu prameny teple, bubla to tam z bahna a lidi se koupou v jezirkach.
Ze jsem presla ten most siroky sotva 2m a dlazdeny oblyskanyma kocicima hlavama, samozrejme bez zabradli, je muj zivotni vykon! Nahoru to jde, dolu strasny! Zpatky jsem sla bosa, to bylo o trochu lepsi.

Ted jsme ve meste Korča, celkem nic moc tu neni. Cesta sem je horama po priserne silnici, ktera jedina vede z jihu k Ohridskemu jezeru (jedeme zitra), aniz by se clovek musel vracet a objet pul Albanie. Silnici rozsirujou, takze co nebylo dilem casu a provozu, dodelaly bagry a nakladaky s kamenim. Kdyby vas nahodou nekoho napadlo udelat si vylet do Albanie, nejezdete vlastnim autem, pujcte si ho tady ![]()
Korča:

A v tomhle meste je daleko nejvic zebraku a toulavych psu za celou dobu.
Zasílám pozdravy z Lotyšska. Počasí krásné. Velký kemerský močál, kde jsme potkaly tři lidi a psa. Jinak nikdo. Samotné městečko Kemeri se snaží obnovit zašlou lazeňskou krásu, o kterou jí připravili Sověti. Městečko Jürmala je plně pruských secesních vilek a hotelů. Cizinců překvapivě málo.

Malvin Jste na hokeji?![]()
Bažiny jsme procházeli loni v Estonsku, dokonce se tam šlo koupat v jezírkách. Super to bylo a krom nás jsme narazili na jediného člověka.
Kokoska jee, v Apollonii jsme taky byli a průvodce nám tehdy sliboval, že je tam k vidění strašně moc suchozemských (volně žijících) želv, nakonec jsme tam našli jen jednu, větší zážitek jsem měla z tureckého záchodu u té kavárny. Ze Sarandy si pamatuju, kromě nádherného moře, že poprvé a naposled jsem se cítila jako zápaďák, v restauraci na pobřeží jsme si dali oběd- hlavní jídlo, salát, limonádu, panáka místní pálenky, to vše x 2 a platili jsme cca 400 Kč v přepočtu a nevěřili, ze to muze být tak levný. Jo a v Durres byl skvělej Sky bar a na nádraží měli vlaky, co jezdili v ČR cca v roce 1994. Užívejte ![]()
Mermaid cesky lokomotivy tady jsou dodnes, jen ty trate jim tak nejak z vetsi casti zarostly ![]()
brrr ne, sport mne nezajima. dokonce, než se mne na to před dovolenou začali lidé ptat, jsem netušila, že se tu nějaký hokej koná ( ale v letadle s námi bylo dost fanoušků, co už v 5 ráno do sebe házeli jedno pivo za druhym a v Rize na letišti hned kupovali lotyšské pivo). Měla jsem obavy, zda tu nebude hodně turistů kvůli hokeji, ale je to paráda, že jsme tu skoro samy. Jezírka v močale jsou plná rašeliny, to ke koupání moc není, ale pláže jsou tu plne jemného světlého pisku. Ale i když je modrá obloha a teplo, na koupání to zdaleka není
Malvin krasne fotky! Ty baziny se mi strasne libily, taky nam nastesti svitilo slunicko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.