Cesta pobřežím Rižskeho zálivu až na mys Kolka, kde setkávají modré vody zálivu a černé vody Baltu. Kilometry pustých pláží. Husté lesy. Jezera. Největší Engurské jezero je centrum navratu divokých koní a krav. Naprosté minimum lidí. Přesto musím pochválit místni zázemí. Na všech turistických trasách jsou koše, kadibudky s toalaťáky. Všude čisto. Ale kavárenský kultura je tu mizerná. I v kavárnách mají automaty jak z autobusového nádraží ( a stejně tak chutna
). Nejlepší kafe je tu z automatů, ktere stojí u každého obchodu, kterých na to minimum lidí a velikost vesnic je tu hodně a otevřené jsou denně do 18 i 22 hodin.

Cestování
Kokoska jak čtu tu tvoji dovolenou, tak uvažuji, že příští rok by nebyl Balkán vůbec na škodu.
Kokoska Otravuj prosím!
Malvin Nadhera
. Zarazuji Lotyssko na wishlist k navsteve.
Malvin Ne, ne! Včera jsem začala opouštět plány na dovolenou v Lotyšsku a Litvě (chtěla jsem po loňském Estonsku Pobaltí dorazit). Říkala jsem si, že budu hodná maminka a naplánuju dovolenou v teple (Pyreneje) a teď zase nevím. A ty tady teď s těma super fotkama.
brrr Pobalti je super, ale nejvic Estonsko!
brrr jakože buď chladno nebo honit kluky po horách?
Ne, můj syn by byl nadšený, letos žádné hory nebudou a je zklamaný. Jestli hrajete, zajeďte do Carcassonne, mně to tenkrát úplně nadchnulo, hrad fakt jak z té hry.
Ono uz se to trochu opakuje, zase cesta horama, stare kosteliky, zatacky a zatacky...
Tak snad Ochridske jezero, dalsi osmansky most a Elbasan, moderni a ne moc turisticke mesto, vecere mezi hradbami stareho opevneni.

brrr pokud jde o teplo, tak dnes celý den v krátkém rukávě a letních kalhotech. A to i na plážích, kde normálně fouká, bylo bezvetri.
Kokoska já se furt rozhodovala, kterou pobaltskou zemi zvolit a po přečtení desítek cestovatelských stránek, blogů a statusů, mi vyšlo Lotyšsko. Ale Estonsko s Helsinkami je také někdy v plánu.
Mezi temi restauracemi je zahrada plna ruzi a jasminu, neskutecna vune, presne jak parfem od Armaniho!

Malvin to bude dobra kombinace, urcite to dej na seznam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje