continuity tak to nepotřebují ani ti moji. Někdy taky mají volno ![]()
Oni se docela zabaví, i když to bývalo lepší. Ale já se chci podívat na všechna ta místa a navštívit muzea, kam by jít bez dětí bylo trapný ![]()
continuity tak to nepotřebují ani ti moji. Někdy taky mají volno ![]()
Oni se docela zabaví, i když to bývalo lepší. Ale já se chci podívat na všechna ta místa a navštívit muzea, kam by jít bez dětí bylo trapný ![]()
Evaevadobré tak malý veľký, lieta vonku s partiou, kopú si aj keď nemajú tréning, vozia sa na bicykloch a natáčajú sa pri tom, čumia v meste na baby, koši po susedoch tie mini trávniky aby si niečo zarobil a potom hrajú s chlapcami večer hry na PC, alebo playstation. Jo a je zamilovaný ![]()
Janulik03 uz?? ![]()
moora bude mať 14, už no
Já (ještě) v Neapoli nebyla, ale vždycky jsem si říkala, že bych se v tom případě určitě podívala do Caserty, ty zahrady jsou proslulý ![]()
Otázka je, jak je mladší stará... a co ji víc zajímá. Jestli má vážnější zájem o historii, vzala bych tu první trasu, jinak bych vsadila na Benátky. Těma se nedá nic zkazit.
continuity v jejím věku mně okouzlila Florencie (siena ještě víc), ale bojím se, že s nárůstem lidí zmizelo to kouzlo:(
barbucha no ja už som si povedala, že tam ešte pôjdem raz , muž to bude mať povinné
, ale dík za tip
barbucha a nebude v těch Benátkách teď na podzim Boží dopuštění?
Ji je 14, i nejakou tu galerii zvládne. Je to takový městský kavárenský povaleč na rozdíl od zbytku rodiny.
continuity Florenciu. Na mrte turistov tam bude, ale v Benatkach tiez.
continuity Florencie, určitě!
Koukala jsem na letenky a ve spolupráci s AI mi z toho vyšly Benátky, Bologna, Florencie, Locco a Bergamo.
Nebo druhá možnost začít až v Bologni o dva dny později.
Obětovala jsem zatím Milano, protože tam se dá nejlépe doletět+ je tam jeden přejezd s přestupem. To uvidíme až se pustím do hotelu.
barbucha a nebude v těch Benátkách teď na podzim Boží dopuštění?
Ji je 14, i nejakou tu galerii zvládne. Je to takový městský kavárenský povaleč na rozdíl od zbytku rodiny.
Tam je boží dopuštění pořád.
Jinak pro kavárenskýho povaleče je jakýkoliv město v Itálii ideální destinace
Akorát u těch kanálů se posedává a zevluje obvzlášť příjemně ![]()
barbuchano já jsem ty Benátky zrusila, už je asi pozdě hledat nějaké rozumné bydlení, cesta z letiště komplikovaná.
Takze mám Bologni, Florenci, Lecco a Bergamo a přemýšlím, co z těch dvou posledních obětuji, protože na každé mi vyšla jen jedna noc :)
Asi bych si nechala to Bergamo, ale ono je pěkně všude... všechno má něco do sebe. Snad vám vyjde počasí hlavně!
Bolognu mám na seznamu, tam bych si ještě taky ráda odskočila.
barbuchazměnila jsem to na hotely, ať nemáme vopruz s batozinou se tam projdeme a bude. To Lecco (je u stejného jezera jak Como) mně láká, že to je zas kousek přírody a trochu změna.
Jo, u vody. Já se jen trochu bála, že tam bude chladno a nevlídno, když počasí nevyjde úplně cajk. I když, tam je to podnebí takový specifický...
barbucha počasí neovlivním, zas my jsme na zimu docela adaptováni a to včetně kavárenských povalečů. ![]()
Když tak místo procházky vysmahneme hned ráno do Bergama. Je to zajíždka vlakem hodinku.
barbucha toto tě pobaví, přišla jsem domů v půl osmé poté, co jsem po práci dvě hodiny delala rezervace ubytování a muž se zeptal: a můžu se k vám někde přidat?
continuity to jezero je pěkné, tak bych brala to lecco. Mohlo by to být i klidnější město, ne? Jedete jen ty a jedna dcera? (A teda možná muž)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.