continuity Ty jo, já nevím, opravdu si ale nerozumíme. Já jsem o tom, že bych měla s místními problém nic nepsala. Nechme toho, každá píšeme o něčem jiném:-)
Cestování
...mně se Tvoje fotografie líbí. I to je Itálile, syrová, surová, i to má své kouzlo...
My jsme v Palermu byli jen na pul dne, prosli jsme trochu centrum a par ulic. K videni bylo i to min hezke, ale asi jsem to tak trochu cekala. A jak ted posledni roky courame po tom Balkane, nemam Palermo nejak vypichnute jako extra fuj. Spis si pamatuju silnici od Etny dolu, snad dobrych 10km vroubenych odpadky. Ne tu a tam skladka, fakt nepretrzity bordel.
continuity přesně tak, chystáme se ubytovat v Castellammare del Golfo a jezdit podél západního pobřěží a eventuálně na jih. Jak jsem psala v nákupním vlákně, po návštěvě Ischie a bydlení v méně výstavní oblasti iluze opravdu nemám. Muž použil příměr "Indie Evropy".
marieu jeej, tam jsme kousek presne bydleli. Ještě před městem u te tříkilometrové písečné pláže. Nevím jak to tam vypadá v létě, ale teď to bylo vážně dokonalé. Je to ta první fotka.
Ta druhá je z Trapani. Tam jsou pak potřeba boty do vody.
continuity to je dobré vědět. Přemýšlela jsem o výletu do Trapani, lanovkou do Erice a koupání spíš na sever od Trapani, jak je ten mys. Budu ovšem ráda za každý tip! A děkuju za poznatky předem.
marieu je to ten jižní záliv u San Vito Lo Capo, na Google mapách tam najdeš pláže i s fotkami + plus západ od campu El Bahira je velká lezecká oblast, dá se tam udělat procházka kolem more a popod skály. My jsme tam vycekali západ slunce, akorát nevím jak se posune v létě - ale řekla bych, že to bude pořád do more. Akorát bych tam šla spíš zhora od majáku (ten zas tak zázračný není, ale my musime vymést všechny majáky). Je to pruchozí pláň a pak narazíte na takovou polnacku, spíš- chodník dole kolem skal.
Blbý je, že ta rezervace Zingaro byla zavřená a nevím jestli to na léto otrevou.
continuity Spousta mým fotek v telefonu jsou vlastně videa a ty sem nejdou dát. Tak aspoň zlomek mého Palerma :-).

Pak zdravím Makara , taky jsem jedla na trhu :-).

A pak ještě fotka Karla V. , který rukou ukazuje, kam v Palermu můžou sahat odpadky :-).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje