Ja do tech obchodu S kytkama nemuzu. Fakt nemuzu!!!! Dneska jsme se sly S kamoskou jenom mrknout na skok. No..... zatim jsou na balkone v izolaci (tri jsou pro kamarada do novyho bytu)
Ale mam radost jak decko v cukrarne, ted jeste kam to dam![]()

Ja do tech obchodu S kytkama nemuzu. Fakt nemuzu!!!! Dneska jsme se sly S kamoskou jenom mrknout na skok. No..... zatim jsou na balkone v izolaci (tri jsou pro kamarada do novyho bytu)
Ale mam radost jak decko v cukrarne, ted jeste kam to dam![]()

0zero7 Jenom se koukneme, to znám velmi dobře. Tak začíná invaze trifidu do domácnosti ![]()
0zero7 Krásnej nákup. Tady to žíhaný v pravým dolním rohu je aglomea?
Kan to je Stromanthe triostar. Mam radost z te alokacie sarian a philodendron kongo. Meli jeste alokacii stingray a ted me samo mrzi, ze jsem ji nevzala! Haha
v tom chumlu je jedna mala African mask black velvet a fiddle Leaf fikus. To jsem zvedava!
Mha ani prsticek strkat bych nemela!!! Invaze zacina hrozit, uplne bez legrace. Uz vidim jak sem pisu dotaz kam mam kterou strcit!
Kan az je umeju tak je poradne vyfotim, uz bylo sero tak je to mazly a fouka desne tak jsem je zmackla
Kan koukam na tvou bottega panskou. OT. Jak voni? Pansky nosim rada
0zero7 Už guglím to Stromanthe, má ráda vlhko a jde i ve stínu, to je vhodná kytka do naší koupelny.
0zero7 Moc pěkně mi voní, já taky pánský ráda a kupodivu i syn mi ji chválí.
0zero7 ostružiny som nestrihala, nejako son na ne zabudla, ale vidíš, vôbec im to nezaškodilo, len horší prístup.Pinot Noir minulý rok mali väčšie hlávky, bolo ich aj viac, ale keď ich polievam, chválim ich rovnako ako aj po minulý rok![]()
Pro radost

A pro zlost. Vpravo Far West.
Kdo to okousava? Mšice?

Mha divoky bratricek z Jeseniku

Ginger Ale ten je krásný
Jen tak na louce?
Mha jo jo, na louce nad jeskyni Na Pomezi a v dobre spolecnosti orchideji. Tolik let jsem se chystala ho navstivit v Kersku a nikdy se to nepovedlo. Takze radost prevelika.
Ginger krása ![]()
Ginger krásny![]()
Jos A pokvetou i na vánoce?
My měli kdysi dávno velikonoční kaktus a prázdninový kaktus. Ty na vánoce už nevykvetly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.