Mám na zahradě v nevzhledném koutu divoký Durmany . Slimáci mají pré.

Mám na zahradě v nevzhledném koutu divoký Durmany . Slimáci mají pré.

Hojnosť, velebím leto.
Ukazuje sa super úroda.
A pár dozretých rovno do úst.
Džungľa
Hádanka![]()

milacka Kleopatřina jehla? Úrodu máš parádní teda.
Kan echinacea
Kan Kleopatrinu ihlu si chcem kúpiť, je nádherná. Pár rastlinám ešte miesto nájdem.
Tak Betty no tie musia vyzerať![]()
Trocha obyčejné zahrady![]()
Myslím, že jeden by měl být Reine de Holland, asi ta oranžový, lososový je Maestro.

A jeden dotaz, anturie se neletní?
Zrovna mi kvete, tak ji nechci pokazit![]()
Kromě afrických fialek jsem vyhnala ven z domu všechno.

Mha krásné barvy! mně asi letos nepokvetou, nasadila jsem nové cibule a nějak to na kvetení nevypadá.
Mha Letnila jsem v otevřeném vchodu, kde byl stín.
Mha to klidně pruď, budu tiše závidět.
Mha gladioly
kazdy rok samu seba prehovaram aby som zopar zasadila. A nikdy to neurobim. Za prve neviem kam za druhe treba ich potom vykopat a za tretie aj tak by mi asi nevykvitli
![]()
Tak to tu davaj nech sa kochame
Holky moje, tento rok je vás pomálo, minulý rok vás bolo viac. Ničia vás pekelné horúčavy?
milacka to je málo? Jsou krásné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.