Catherinne Něco se tu určitě najde.
Kytičky aneb zelené prsty...
Kokoska Visací věc alias kokedama se sundavá a máčí.
Tenhle kaktus mi přinesl loni ježíšek, byl samé poupě, ale rozkvést stihla jen dvě největší, ostatní zaschla. Tož jsem napjatá.
Sweet Potato tyjo, pěkná kokedama
Sweet Potato jeeej a dari sa mu dobre v kokedame? U nas mi rastliny nevydrzali v tom chradli.
A moje vianocne uz su v plnom kvete

A zohnala som aj tmavo ruzovy alebo cerveny ? ![]()
Sa tesim

SunEclipse ooo tie suuu ![]()
Janulik03 To je krása.
Mám ho rok, vypadá dobře. Moc se nerozrůstá, to asi ani nemá.
Téhle budou 3 roky. Nebo už 4?
Obě ze Zahrady na niti.

Sweet Potato krasne fakt . No nie je mi to sudene a tiez som mala od nich. Mam ich vonku ako dekoraciu. ![]()

Sweet Potato SunEclipse krasny kaktusy. Ty moje uz budou asi odkvetle.
Janulik03 ty Tvoje kaktusy maji nadhernou barvu.
Janulik03 ty tvoje jsou taky nádherný ![]()
![]()
SunEclipse To je krása![]()

Janulik03 to je nádhera ![]()
Ustřihla jsem si do vázy jednu z posledních letošních růží. Zvláštní, že az doteď kvetla čistě žlutě ![]()

brrr mě zrůžověl panašovaný břečťan. Podle mě to dělají ty nízké teploty.
Janulik03 Ty bleděrůžové jsou nádherné ![]()
Kaktusy zatím ani ťuk, tak jsem dnes jeden přestěhovala do ložnice, tam je chladněji a víc tma.
brrr Ta je nádherná.
brrr krásná. Mně se poslední růže, která normálně kvetla oranžově a pak šla do bílé, taky vybarvila růžově. Asi ty nižší teploty?
Pinot Noir continuity Koupila jsem na jaře žlutou a právě žlutočervenou (jmenuje se Ketchup&mustard). Jedna mi zplaněla a druhá kvetla celou dobu žlutě, tak jsem myslela, že bude pořád žlutá a ono asi ne.
Tady je zajímavý rozhovor o starých odrudách, ještě byl jeden delší v časopise Receptář. Je to hrozně fajn kluk a fakt ovocným stromům rozumí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my