Pinot Noir mandevily jsem přesunula do pokoje pro hosty, teplota cca 20 a zatím cajk, dokonce ještě kvetou.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Ale ne![]()
Já to nechci zakřiknout, ale u nás dobrý. Lantany už odkvetly, ale rostou, budu je muset pak ostříhat, zbytečně vytahujou. Mandevilly jedou. Akorát je z nich strašný nepořádek, ale jsou na místě, kde to tolik nevadí.
Jen koleus už jsem vzdala.
Sweet Potato no, nejdřív šílenej čurbes, až to všechno opadalo, tak jsem to ostříhala. Vyrazily nové výhonky, ale ty teď nějak uchřadly.
. Tak hlavně, že jsem si při zazimování zamořila dům havětí a spustila tehdy ten požární alarm. ![]()
Myslíte, že je to druh diefenbachie? Dostala jsem ji vloni a nějak mi chřadne. Difenbachii jsem už kdysi měla a vypadala jinak. Plan net ji zařadil do difenbach.

Tak Betty Bych řekla, že je.
Kan děkuju, mě zmátlo, že tahle má takové hadrovaté listy. Předtím jsem měla jinou a byla úplně bezúdržbová, tak nevím co téhle chybí.

Tak vypadala ta moje dřívější
Tak Betty Tu jsem měla taky, ale zdechla mi. Ono je asi více druhů, moje měla taky problém, fleky na pletivu a úhyn, další jsem si už nepořizovala, takže nemám zkušenost.
Některý kytky se ještě nevzdávají.
Nejvíc mne překvapila levandule.

A tohle už asi vyhlásíme za vánoční výzdobu.![]()

Sweet Potato A to je hezká výzdoba. Jestli chceš, aby ti ten kouzelný strom nepošel, tak znič ten břečťan, přisaje se na kůru hostitele a vysává jej.
Kan Strom je bez, roste ve škvíře mezi plotem a sousedovic garáží, stíní mi záhony (spíš před deštěm), docela ráda mu dám sbohem. Břečťan skrývá hnusnozeď té boudy. Umravňujeme ho velice, ale boj je to lítý. Ovšem na druhé straně se začíná přisávat k tůjím - a v tom mu fandím. Plot z tújí mi fakt hodně pije krev, ale máme zábrany zničit zdravé stromy.
Sweet Potato ja som teda za blbku ale netusim co to mas nastrome?
Janulik03 To bude ačokča.
brrr Sweet Potato ahha no mam medzery. Diik za objasnenie ![]()
Jsem u rodičů, tak sem dám jejich poslední růže. Pěstuje táta.

Pinot Noir Ty poslední růže jsou vždycky nejkrásnější. Až k slzám dojemné.
Pinot Noir Jeee, to je ta moje, co jsem tu dávala o víkendu nebo kdy. (Ta spodní).
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my