Musime udělat nějaké výměnné setkání uprostřed republiky, kam každá dorazí s dvoukolakem vlastních rostlin a odjede s cizími.
To by se mi libilo. Zvladla bych to i s batohem a taškou.
Musime udělat nějaké výměnné setkání uprostřed republiky, kam každá dorazí s dvoukolakem vlastních rostlin a odjede s cizími.
To by se mi libilo. Zvladla bych to i s batohem a taškou.
Jasmín nahokvětý, u nás kvetl už v prosinci. A kvete i teď.

Pinot Noir U nás také, teda ten u zdi. Ten u skleníku ještě ne.
Mhachysta sa za mnou navsteva?
idem kuk ci mam zasoby. Vsetkeho. Huraaaa
Pinot Noirmas ho keasny, ja si ho snad budem musiet niekam vtesnat.
Janulik03 je sousedův
. Ale leze k nám natolik, že vlastní ani nepotřebuju.
Dnes jsem si naplánovala další záhonový projekt, bude zahrnovat zrušení kusu trávníku, nové stanoviště pro další kompost a biopopelnici, nějaký ovocný keřík (asi bílý rybíz) a kytky. ![]()
Kousek trávníku jsem hned zlikvidovala, ale ještě mě čeká kus!

Mhachysta sa za mnou navsteva?
idem kuk ci mam zasoby. Vsetkeho. Huraaaa
Na terasu! ![]()
Janulik03 toho nahokvetyho jasminu ti narejpu, co hrdlo raci. Je dost rozpinavej
Turistický kroužek se zaměřením na botaniku ![]()
Ale v jakém období se setkat? (když je pořád tolik práce na zahradě :)
Teď bych asi neměla ani nic na výměnu. Ani ten mizernej šnytlik neroste:)
Sweet Potato
jasneeee
Jaro se plíživě blíží

Poprosím o inspiraci - výše na této stránce je moje fotka kusu zahradního domku a kompostu. Ráda bych před ně zasadila keř, který je částečně skryje. Nic obrovského, tak max do 2 metrů a představovala bych si nějaký takový "měkký" keř, žádné tvrdé neohebné větve. Něco převislého možná. Uvažuju nad další komulí, mám jen dvě zatím, a moc se mi líbí tenhle tavolník popelavý, ale bojím se, že z něj vyroste moc velká obluda. Máte nějaký oblíbený, nenáročný a samozřejmě strašně krásný keř? ![]()

Pinot Noir kalina, dristal, hortenzie
moora dřišťál je pichlavý?
Pinot Noir Osobně nemám tyhle tavolníky ráda, takže jsem vůči nim předpojatá, ale i objektivně se mi zdá, že je to keř nic moc - kvete myslím celkem brzy na přelomu dubna a května a pak to není nic moc pohled. Pokud je to místo, které je více "na očích", hledla bych něco, na co bude lepší pohled delší dobu a v době, kdy je člověk na zahradě nejvíc, takže léto. Pokud je to trochu ve stínu, nebo v polostínu, tedy ne přímé polední slunce, pak bych určitě volila hortenzii stromečkovitou, nejlépe asi kultivar Annabelle, a určitě skupinku, ne jenom jednu. Za mě z hlediska poměru cena - výkon - vzhled - zahradní efekt - údržba jedna z top rostlin.
Pinot Noir Dřišťál je určitě pichlavý, a hodně, ale nevím, jestli všechny kultivary
Victoria díky, to jsem nenapsala, je to celodenně na slunci, polední úpal included.
Pichlavé nechci, to jsem taky zapomněla napsat. Budeme tam hodně chodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.