Je to malá vrba, 150 - 180 cm max, prý úplně nenáročná, zvládne jakoukoliv půdu, mrazuvzdorná. Kultivar 'Mount Aso', kdyby byl zájem.
tak ti pekne dekujem...
(je moc roztomila)
Je to malá vrba, 150 - 180 cm max, prý úplně nenáročná, zvládne jakoukoliv půdu, mrazuvzdorná. Kultivar 'Mount Aso', kdyby byl zájem.
tak ti pekne dekujem...
(je moc roztomila)
Pinot Noir myslím, že se nám růžová vrba vejde ![]()
Pinot Noir Sem si říkala, co blbnes takhle v zimě, no a co myslíš? Ráno jsem vylezla na zahradu kouknout zblízka na snezenky a do oběda jsem naplnila kompost 1,5x1,5x1 m. Teď si masiruju namozené svaly a mazu mozoly
.
Nam kvetou taloviny, jaro je blizko! ![]()
0zero7 to je parádní!
0zero7 Kvete krásně.
O zamio často čtu, jak je nenáročný, ale považuji ho za dost tvrdohlavou a vrtošivou kytku. Mně teď pustil dva výhonky po téměř dvouleté stávce, znám případy, kdy vrchní část zcela odumřela a potom z hlízy po několika měsících vyrazily stvoly. Slyšela jsem, že nemá rád blízkou společnost jiných kytek - kamarádka ho poodsunula, a za čas se začal rozrůstat. Ale třeba to byla jenom náhoda.![]()
Kokoska Tady taky. Vždycky jsou nejrychlejší.
A v centru jsem vám vyfotila tyhle černobylské sněženky.

Sweet PotatoKrásné!
Také jsem dneska procházela centrem, ale to, co jsem tam v hojném počtu na zemi nalézala, byste věru vidět nechtěly!![]()
Tak u nas snezienky este nie, ale mame bahniatka na vrbe. Normalne som cumela.
U nás už sněženky jsou, zatím mají jen poupata. Já chci ještě pořádnou zimu.
Vilemina Kan Dik. Ja micurin jsem napred myslela ze roste jen novej list!
Hanka H aha! To je dobry vedet. Musim premistit ten potos co jsem k nemu dala. Koupila jsem dva, dalsi neonovej, to me zainteresovala Meri, a jeden klasickej zihanej, mam to sice zafixovany Jako komouskou kytku ranyho detstvi, ale je Fakt hezkej!
Vsechny philodendrony maj novy listy, zima nezima ![]()
nove mam jeste tohle, docela rychle to roste a je to hezky!
Jste mě navnadilya šla jsem projít zahradu. U nás vůbec nic. Po snezenkach ani stopy.
Docela rychle? Rychleji už roste jen bambus. ![]()
Sweet Potato to jsem nechtěla slyšet
Ta moje od tebe sice žije, ale už jakou dobu nevystrčila ani lístek ![]()
SunEclipse Třeba šetří síly na jaro.
Tak u nas snezienky este nie, ale mame bahniatka na vrbe.
jé, u vás rostou na vrbě jehňátka?
U nás kočičky
SunEclipse Pokud to byla mladá rostlinka, třeba si dělá kořeny, aby pak mohla růst rychle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.