Vilemina to není zlatice, to je ten jasmín nahokvětý, on kvete od prosince do jara.
Kytičky aneb zelené prsty...
Vilemina a co ty dřevěné tabule? My máme ty nejlevnější, ale jsou i hezčí, rodiče si teď koupili takové zdobnější z pevnějších destiček a jsou mic hezké. Mame tyhle, zvenku to vypadá líp, protože tam není ten drátěný plot. A pár lidí se tu už na to ptalo, že se jim to líbí...

Pinot Noir jo, něco takovýho by nebylo špatný, šlo by o cca čtyři - pět metrů, zbytek plotu je porostlej psím vínem a to teda cloní na 100 %. Dík za tip, jdu pátrat![]()
p.s. jasmín jsem nepoznala, hanba mi!
Vilemina tak na takový kousek určitě najdeš nějaké pěknější. My toho máme 50 metrů. ![]()
Pinot Noir uff, to je dýlka! Jo, teď jsem koukala jen na nabídku Obi a i tam by se dalo vybrat.
Vileminaurcite si vyberies aj tam a navyse sa to da napustit a tym to budes mat krajsie. My sme tiez skusali ten lacny bambusovy, ale uz je na rozpadnutie
Janulik03 jo, ten bambus vydržel cca dva roky a úplně se rozpadl, včera jsem vytahala zbytky, co ještě na pletivu držely. Určitě se pochlubím, jestli seženu něco pěknýho.

Sweet Potato Parádní![]()
Sweet Potato ta je úžasná ![]()
Pinot Noir Potřebuješ čemeřice, se s tim smiř.
Sweet Potato už jsem smířená! Brzo bude ta burza čemeřic... ![]()
Sweet Potato aaach
Sweet Potato ta je krásná!
Sweet Potato ta cemerice je nadherna
brrr Už ti někdo poradil? To žlounutí může být zálivkou, v zimě se moc nezalévá a tuším fikus se ani nehnojí. Přesaď ji do jiného substrátu, prohlédni kořínky, ta zemina může být už strávená. Já mám ten fikus taky a roste mi oupínkovanej list.

Kan Dík. Nehnojím vůbec (jsem macecha), zalívám jednou týdně. Zkusím ho přesadit. Mám tady pytel logru, tak mu tam něco přihodím. Jinak nahoře má listy krásně zelené, žloutnutí jde odspodu.
Donesla jsem si z povalentýnského výprodeje takový ten ubohý osamělý list srdíčkové hoyi kerri, moc šancí mu nedávám. Postavila jsem ho vedle starší rostliny, ať ví, co má dělat.
Nevíte, zda je jedlá i černucha damašská? Někde na netu je damaššká uvedená jako jedovatá. Ale ne všude. na fotkách na netu u semínek ke konzumaci /černý kmín/ je podle mě fotka damašské. Mám v tom hokej.
Ono mi to semínko chutná, dost jsem si jí posbírala. Ale teď nevím, jestli nepokračovat v konzumaci jen té kupované. Abych nás neotrávila, protože bych tu naši tipovala na damašskou
Ona tu už na zahradě byla, nevysévala jsem ji.
Tuhle krásku jsem zlomila, když jsem vyhrabávala listí (radosti bydlení s dubovou džunglí přes ulici)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my