Sweet Potato ta je krásná! Já mám bílou, ale zatím má jenom poupata

Sweet Potato ta je krásná! Já mám bílou, ale zatím má jenom poupata

Pinot Noir Prosím, odkud jsou ty betonový nášlapy v dekoru dřeva? Chci rozšířit kvetinovy záhony a úplně v nich vidím klikatou cestičku z tohohle
U nás zatím kvete jen tohle, ale už lezou ven hyacinty ❤

Edge Tyhle nášlapy jsem viděla v Obi.
Copak je to fialové?
Edge mám je z Baumaxu.
Sweet Potatomyslím, že nějaká pidifloxa, v létě dělá kvetoucí koberce. Ještě mám vínovou, ale ta zatím čeká.
Edge tyhle
https://www.baumax.cz/vrobek/zahradni-dlazba-parez-fi-38-42cm,62014.html
A v jiné části zahrady jsou tyhle a ty vypadají taky hezky, ty jsou pro takový subtilnější chodníček.
https://www.baumax.cz/vrobek/zahradni-dlazba-22-5x22-5x4-cm-hneda-patina,48661.html
Sweet Potato Edge haha, to je tařička. Zrovna se nad ní divím na Instagramu. Taky tu začala kvést, ale mně to přijde hrozně brzo.
Pinot Noir děkuju. Letos to vidím na velký změny. Pod schodama budeme konečně rušit pískoviště, tak tam chci udělat skalku s pařezama a pak ty záhony a cestičky na úkor trávníku. A taky chci zasadit doprostřed zahrady nějakej strom kvůli stínu. Dost si mákneme, ale já to miluju ![]()
Pinot Notino vidíš, ještě, že tě tady máme
. K těm nášlapům - tyhle jsou moc malý, já potřebuju ty obdélníkový, co máš u popelnice, ty jsou z Obi?
Edge ó, tak to se těším na fotky, doufám, že se podělíš ![]()
Já mám plány v zahradě nejen na letošek, ale i na pár dalších let.
. Jeden zahrnuje právě i zrušení pískoviště, ale to je ještě daleko, to je teď hodně oblíbené.
Edge jo aha, ty jsou taky z Baumaxu
https://www.baumax.cz/vrobek/zahradni-dlazba-retro-brown-90x20x4-cm,62019.html
Edge tyhle jsou 90 cm dlouhé, viděla jsem tam i 60 s trochu jiným dekorem a jako kůrou po stranách. Ty se mi taky líbily.
Pinot Noir super, dík. Jenom jich budu potřebovat min. 30 a to bude raketa ![]()
My už máme děti 17 a 13 let, akorát u nás dlouho trvá, než se k něčemu dohrabeme. Ale už máme skoro hotovou koupelnu a letos jsme naplanovali ještě pergolu nad terasu a novou střechu, takže to je jasnej rok změn
Tady je pár fotek z loňský zahrady, už se nemůžu dočkat, až to vypukne ![]()

Edge to je krása!
Už se taky těším.
Kan Ten opupinkovanej list by se měl vstřebat, je to množstvím vody.
Jdu sem zase pro radu a inspiraci: máte tip na půdokryvnou, ale nějak rozumně zpacifikovatelnou nízkou rostlinu, která zvládne občasné šlápnutí nebo přejetí popelnicí? Na jiném podobném místě se mi osvědčil barvínek, klidně ho tam dám taky, ale kdybyste měli tip na něco podobného... Děkuji. ![]()
MP Meri Díky, já to pozoruju a postupně to jde do zelena, ale velmi pomalu. Díky.
Pinot Noir lesní jahody, ale ty se hodně rozrůstají
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.