Je škoda, že v tom skleníku nemají popisky.
Takže si tu vyfocenou krásnu teprve dodatečně pojmenovávám, hlavně díky Plantnetu.
Tohle by mohlo zajímat zdejší milovnice asijské kuchyně. Takhle kvete galgán.

Je škoda, že v tom skleníku nemají popisky.
Takže si tu vyfocenou krásnu teprve dodatečně pojmenovávám, hlavně díky Plantnetu.
Tohle by mohlo zajímat zdejší milovnice asijské kuchyně. Takhle kvete galgán.

![]()

Vyhlásila jsem jaro a nakoupila primule.

V Tigeru mají vychytávku na Avokádo, tak jestli to s párátkama v pecce umíte jako já, možná by to bylo řešení i pro vás.

Začíná sezona medvědího česneku (mimochodem, tady je hrozné sucho)

brrr všude je hrozné sucho, modlím se za déšť, zahrada je jak hromada prachu. A v předpovědi na deset dní jeden ubohý deštíček. ![]()
Kan Dík za tip.
Já tentokrát místo párátek použila plastové jednohubkové mečíčky, takže neuhnily a pecka má už deseticentimetrový ocásek.
Pinot Noir A to ještě má pršet písek ze Sahary ![]()
Prosím, nevíte někdo, kde v Praze sehnat nějakou parádní čemeřici? Ty Ctěnice se nabízely, bohuzel jsem nestihla. Nemusí to být sběratelský kousek, spis něco hezkého jako dárek. Plnokvětou jste třeba neviděli?
MP Meri zkus kouknout, co maj v nabídce v zahradnictví krulichovi
Už rozkvetly první narcisky! A Rohlík mi přivezl krásnej pryskyřník.

MP Meri Jak to spěchá? Viděla jsem hezké v květinářství. Zítra ti je můžu vyfotit a i koupit.
Pinot Noir taky mám! Takovou pidi![]()

Tařička tu kvete krásně 
Magráta ty moje jsou taky pidi, takové trošičku větší petrklíče. ![]()
Tařička je super, tohle je začátek, ale bude to fialový polštář. Už se těším. ![]()
Pinot Noir mininarcisky uz mi taky kvetou

moora jak jim to s tím břečťanem sluší! ![]()
Prší!
moora Fakt? Nepadá písek? Ne, že si tam všechno necháte.
brrr pozejtri to tam mate :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.