Pinot Noir Do Nuslí. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Candance plůtek. Nebo plot a na tu vysázenou část nepouštět. Naše není žádná zahradnice, ani hrabat jsme jí pořádně nenaučili, ale když si s nějakým psím kámošem hraje nebo jí něco zaujme u plotu, tak to prostě přeběhne. Myslím, že po psovi chtít, aby nešlapal na kytičky asi moc nejde a člověka, který na tom nechal ruce to zase hrozně frustruje :)
Máte prosím zkušenosti s eshopem Eden a České rostliny?
Zu ja bych kytky i ozelela ale sklenik a vyvysene zahony ![]()
Candance ja mam zahradu rozdelenou plotem na psi a bezpsi, a i tak na bezpsi pouzivam jeste sit na slepice (protoze tudy prochazej na ulici). Jako omezuje me to dost, i esteticky mi to vadi, ale jinak to hrozne huntujou, staci, ze pres to 2x denne prebehnou tam a zpet
Pinot Noir posílám ti ten můj "projekt", o kterým jsem tady nedávno psala. Uprostřed je ta švestka z Kauflandu, ale není z tý dálky vidět. Ty betonový nášlapy tam asi nakonec nedám. Ještě potřebuju dát do tý mezery půlku cihly, to čeká na manžela.

Jsem si myslela, že jsem v tímto vlákně. Tak ještě jednou a lépe
Blbý dotaz, potřebovala bych koupit orchidej v květináči s doručením do Plzeňského kraje. Nějaký tip? Chtěla bych nějakou jinou než ty, co se prodávají v hobbymarketech. Ta od Catherinne je krásná
Blba otazka: kdyz nasadim zlute maliny blizko cervenych, zkrizi se mi?
Udělala jsem si jarní věnec na dveře.

Prosim vas, poznáte nekdo tohle a co s tim dal? Ta kytka vypada ze ten kvetinac za chvili opusti a sezere nas. My ji zdedili s domem![]()

rasaNori Aloe, domácí lékárna.
Candance nezkříží.
rasaNori ale ta je krásná, hned bych ji brala. Šťáva z aloe je takovej malej zázrak - mně s ní třeba tatínek v dětství vyléčil váček u zubu...
rasaNori Moc pěkná aloe.
Zcela bezobslužná. Jen hodně světla. A v létě může ven.
Kan Moc hezkej. Ale jarní mi nepřijde.
Sweet Potato uz sestym rokem je na stejnem miste, a roste jak vztekla. Mam ji nejak rozsadit nebo nechat byt a radsi na ni moc nesahat? Neni ji uz tesno v tom kvetinaci?
Pinot Noir tak to je skvela zprava. Ja myslela, ze ano
eM U nás jen různě na záněty, odřeniny, popáleniny, akné - kus listu trochu "podrtit", přiložit na ránu, zafixovat a nechat působit. Ale dělaj se i různé šťávy a měla jsem docela dobrý kompot.
moora Sweet Potato kdybyste jeli do Ctěnic, nechcete se zastavit pro pár mavuní červených? Případně, kdybyste je chtěly, můžeme se domluvit na předání ve městě. Aktuálně Karlín, od května Pankrác.
Nebo kdokoliv další, kdo by tyhle nenáročné trvalky chtěl.
Na fotce matka a její děti.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my