SunEclipse mají těžké hlavy. Ony vykvetly během dovolené, tak jim tam bylo asi vedro.
Kytičky aneb zelené prsty...
Edge Já si loni ve Spomyšli objednala růže, přišly pidiklacíčky s jednim koncem zavoskovaným. Pochopila jsem, že tím tedy nahoru. Akorát jeden klacíček byl nějaký divný, šla kolem sousedka, tak jsme na klacíček zíraly dvě. Nakonec se ukázalo, že mu ve Spomyšli omylem navoskovali špatný konec, tj. kořeny. No, už nevyrostl.
Přišlo jaro do vsi

Co včil?

Sweet Potato no, já bych se s tím v domě bála, takže já bych se toho urychleně zbavila. ![]()
Dnes na zahradě.

...tak to je krásné!.
Pinot Noir Barevná krása. ![]()
Sweet Potato Zasadit a těšit se na bohatou úrodu
!
Tak mám kytku, co Billa a pole daly.

U nas na zahrade zatim nic, zbytky snehu a to malo, co mohlo rust si vzal na starost nas kopov..Tak aspon cibulky po babi. 
moora ty tulipány jsou ![]()
Meruňka kvete naplno. Kráva jedna, ta zmrzne. ![]()

Pinot Noir nase taky :(
letolet Děkuju!
Pinot Noir Naše taky. Ale já jim věřím!
brrrchudák klacík.... fialky ![]()
Pinot Noir tyjo, já mám vždycky pocit, že bydlíš v jiným podnebním pásmu, protože třeba můj plicník je asi 2 cm rostlinka a tobě už kvete
continuity Jos moora nádhera
Sweet Potato avokádo jsem měla ve vodě skoro půl roku (rostlina byla vysoká cca 30 cm) a nevypadalo, že by mu to vadilo. Měla jsem totiž strach, že když ho dám do hlíny, tak ho buď přeleju nebo bude mít málo vody, což je můj největší problém u pokojových rostlin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my