Pinot Noir U rodičů má meruňka hodně nalitý poupata (možná do konce týdne ještě vykvete) a přesně jsem jí říkala: ty seš blbá, ty se nikdy nepoučíš. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Vánoční kaktus letos zřejmě pojede až do Velikonoc.

Pár odstínů fialové.

Pár odstínů fialové.

Sweet Potato copak je ta skalnička vlevo?
Pinot Noir Saxifraga oppositifolia (nějaká alpská var.)
Mmch, skalničky u Faustova domu končí 31.3.!
Sweet Potato kytky krasny a vanocni kaktus mi kvete tez, podruhe tuto zimu.
Ginger Sweet Potato u nás letos vánoční kaktus to samé. V září začal nasazovat květy a od té doby nepřetržitě kvete. Dva roky před tím při tom nic. Asi mu prospělo letnění. 
Sweet Potato fialový a modrý květy miluju, když jsem zakládala svoji zahradu, kupovala jsem všechno, co kvete modře
Vánoční kaktusy vám tuším kvetou i za ty moje. Ani jeden pořád nic. Jsem doufala, že budou alespoň velikonoční a zatím to nevypadá.
continuity zkus je letos vyletnit. Já jsem přesvědčená, že to je u nás základ úspěchu. Nikdy před tím jsem to nedělala a taky nikdy před tím mi nekvetly tak dlouhou dobu v kuse.
letolet jsem je letnila předloni. Na podzim začaly dělat puky, ty po přenesení dovnitř uschly a už nevykvetly.
Spíš to odpovedá tomu, že mně kytky rostou dobře, nepamatuji se, kdy jsem něco umořila, ale pořádně mi nekvete žádná. ( Mě teda celkem málo kvetou i muškáty
.)
U mě se chystá slavit Velikonoce žlutý vánoční kaktus (je to ještě mládě), červený a růžový se vyřádily jenom na Vánoce.
continuity A máš vánoční kaktus přímo za oknem? Jsou to v tomto směru strašně náročné potvory.
letolet taky jsem letnila, temer nezalevala a nechala jsem je venku az do rijna a kvetou bohate.
continuity kaktusy jsem brala z terasy domu s poupaty tesne pred rozpukem a uschlo jen par poupat. Proc to tak bylo nevim.
Už mi ako slnko svieti v záhrade![]()

milacka to je krasa!![]()
U nas v praci uz kvete srdcovka....o dva mesice driv nez loni.
Skoda,ze se zas tak moc ochladi.![]()
Prosim vas, poznáte nekdo tohle a co s tim dal? Ta kytka vypada ze ten kvetinac za chvili opusti a sezere nas. My ji zdedili s domem
ta je!Tu ti tedy zavidim.![]()
tolik krasnych kytek tu mate.Ach...![]()
Copak nam to rozkvetlo? A ma zase mrznout. Pokacet ji chudaka nechcem, ale je nam lito ze se to rok co rok opakuje. A hlavne uz ji ani nepresadime:(

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my