Pinot Noir ooo dekuji, moc rada si vezmu
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Moc ráda. A Karlín ideální. (Pankrác taky vlastně)
Kan tina A využíváte tu aloe k léčení? Čeho? Jak? Roste mi taky takhle zběsile a nenašla jsem, jak ji rozume "spotřebovat".
Rozříznu list podélně a přiložím na popáleninu. Na spálený záda to želé z listů vydlabu a nechám na kůži působit.
Edge to je moc hezké, máte zahradu precizně upravenou!
Pinot Noir dík :-) už se moc těším, až z toho v létě bude zarostlá džungle a až nebude vidět k sousedům
Máte někdo zkušenost s těmahle kvetinacema? Přemejšlím, jak je osadím, aby z nich netekla voda s hlínou

Už začaly kvést sasanky ![]()

Edge mám taky jednu
. Doufám, že to s nimi nedopadne jako se sněženkami a nezůstane jen u té jediné.

Jinak u nás už je to na záhonech docela pestré! Ten fialový petrklíč kvete už tak od prosince, normálně v záhonku.

Pinot Noir to je krása
Sasankam držím pěsti. Já koupila loni asi 20 cibulek a přemejšlela, abych je nezasadila vzhůru nohama, protože u nich nebyl žádnej návod...
U nás jedou macešky. Loni mi je sežrali slimaci, tak jsem je dala do truhlíku
Edge já je právě taky sázela loni na podzim, nikdy jsem je neměla, nemám s tím zkušenost. Ale lezoucí lístky už vidím, tak jsem je asi dala správným směrem. A připomněla jsi mi, jak jsem si loni touhle dobou objednala bohyšky, nějak mi nedošlo, že vlastně vůbec nemůžou mít listy... Přišlo deset igelitových pytlíků, v každém hrstka zeminy a chuchvalec suchých klacíků, fakt jsem nevěděla, jak to mám do země dát. Jedná teda nevyrostla, ale zbytek jo, tak buď jsem to trefila, nebo je to jedno. ![]()
Pinot Noir Já si objednala ve Spomyšli javor červenolistý. Na fotce měl červený listy, název taky jasnej, no a přišel stromek se zelenejma listama. Tak tam píšu, jestli to není nějakej omyl, a prej ne, že se vybarvi na podzim ![]()
Edge Jednou jsem to zkusila, velký špatný.
Ale já jsem zahradnické nemehlo.
Máte někdo zkušenost s těmahle kvetinacema? Přemejšlím, jak je osadím, aby z nich netekla voda s hlínou
tenhle kvetinac mam. Vystlala jsem to tenkou geotextilii a Na dno jsem dala kus igelitu. Osazene to mam suchomilnymi rostlinami. Po zaliti z toho trochu tece voda, zalezi kolik vody tam naraz nalijes. Docela funguje zalevaci nadobka, co se zapichne do zeminy (nevim jak se to spravne jmenuje).

Nejde mi to moc vyfotit.

Ginger dík, to by mohlo klapnout
Sweet Potato
já taky nejsem moc zkušená zahradnice, metoda pokus-omyl je na denním pořádku
continuity vypadá to, jako by byl košík pověšený za hyacint
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my