rasaNori Ty jo, ale ta by nemusela,ne? Ty tuje to nepodrží? 2-3 hřbitovní svíčky jste nezkoušeli zapálit?
Kytičky aneb zelené prsty...
Kan ne, je na severu a dost tam fouka. Zkusime z jednoho boku tam dam auto, at je trochu kryta. Zatim zmrzla kazdy rok. Oni si ji tu zasadili puvodni majitele, takovy chcipacek to byl... Ty hrbitovni svicky pomůžou myslis?
rasaNori No, mráz nesedne, dělají to sadaři.
Kan a maji byt na zemi, nebo na necem vyssim, aby jako byly bliz k tem květum, nevis?
rasaNori Na zemi.
Koupila jsem seminka,priprava az pojedu za par dni na dovolenou.
Otazka na zahradnici Pinot Noir ![]()
Mam to predpestovat?a nevis zerou to slimaci?

Zarinya hele, já nejsem žádná zahradnice, tady jsou lepší rádci. Rudbekii bych asi předpěstovala, len a chrpu přímo do záhonu. Len jsem neměla, chrpu mi slimáci nežrali, rudbekii ano.
Pinot Noir pro me si zahradnice.![]()
chci jit tvoji cestou.diky.
Zarinya jo a tu rudbekii mi slimáci nežrali, dokud jsem si tady nepřečetla, že ji žerou. Pak mi ji samozřejmě začali žrát. ![]()
Trocha barev...

Pinot Noirpak ze nejsi zahradnice.![]()
vsechny krasny,ale ten prvni ach.:-)
Pinot Noir to je krása.
Dnes jsem byla u Chládka, zítra to budu sázet.
Pinot Noir Moc hezky sis to sesázela.
Já dnes zas dotáhla tašku skalniček. ![]()
Ja si taky koupila kytky a 50 m hadice a tu mi rozkousal pes, zatimco jsem pila kavu. Kytky vyhrabe az je zasadim. Jsem nastvana
Konečne prší![]()

milacka Tady už víc sněží než prší
Pinot Noir Ty kytky jsou moc pěkně, ale mě znervozňují ty kombinace podle mě vzájemně neladících druhů (sedmikráska a pryskyčník, maceška a hyacint).
brrr včera 22 stupňov, dnes 10, sneženia sa obávam![]()
milacka Krásná fotka! A z deště mám radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my