Hanka H mně právě chybí ta práce, bavilo mě to
Kytičky aneb zelené prsty...
viktorka_od splavu je mi to lito, ale vypada to ze mas hezke bydleni.
nemusi te druha strana vyplatit , kdyz jsi tak velkoryse odesla?
Ja bych ti to moc prala...
Antje dům byl ve výhradním vlastnictví manžela, takže ne
a děkuju
viktorka_od splavu parapetovou zahradku mas krasnou. V nadobach ti pujdou i drobne skalnicky, s kameny to vypada moc pekne.
viktorka_od splavu jsi obdivuhodna zena![]()
Ať máte všichni krásné a klidné Velikonoce!

Ginger Myslím, že na slunci netrvá, mám je sice na oknech, ale ani jedno není na přímém slunci. To by jí spíš vadilo, ty velké listy by se asi snadno spálily.
Kan Krásné.
Pinot Noir trocha kýče na zahradu![]()

Nemate zkusenosti s litinovym ohnistem?
Pinot Noir a nechtela bys nejdriv vybrat to ohniste?
Hanka H Šáchor - k těm velkým kytkám. Snese i letnění a nedá se přelít. A třeba asparágus?
Docela mě zklamalo Loukykvět. Možná jsem měla přehnaná očekávání, ale návody na pěstování v době, kdy jsem je potřebovala, pořád jen slibovali, deklarovaný počet semínek je tedy značně nadhodnocený (dnes jsem sela sluncovku, prý 200 semínek, ale bylo jich max 150 - jako já jich 200 nepotřebuju, ale ... však víte) a z toho, co jsem zatím zkoušela předpěstovat, tak mám pocit, že ta nejobyčejnější semínka Semo nebo Nohel garden, která mají v každé drogerii, jsou životaschopnější.
Pinot Noir z Kika![]()
Aranel Dobrý nápad - asparágus se dá v případě nouze i sníst
!
Vilemina To je takový kýč, až to kýč není!![]()
Hanka H že jo?![]()
Pinot Noir Měla jsem loni z Loukykvět jiřiny a nemůžu si si ztěžovat. Vlastně můžu, větsinu mi sežrali slimáci.
Poslali pěkné kousky i s návodem a ještě se ptali na datum doručení, abych měla čas to hned zasadit.
Sweet Potato Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my