Sweet Potato A ještě letos zkouším špenát jahodový, doufám, že mi něco vyroste, páč jsem na takovou ufounskou kytku hrozně zvědavá. Do tvých truhlíků by šel určitě taky.
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato tu rychlořeznici, jak tomu říkal předloni Ríša, strašně žerou slimáci. Ale fakt snad nejvíc z celé zahrady. Tak bacha, ať nejsou truhlíky brzo obydlené. ![]()
DruI ja ji mam v zimni zahrade.
Sweet Potato jsou ty truhliky jako tak pevne? Mam si je koupit?
Candance Vypadají. Ale abys mne pak nebila.
Karja jahody dej hlavne na slunicko. Na previsly se vykasli, zene to akorat kilometrovy slahouny, dej obyc
Sweet Potato muzes tam dat taky ty mochyne, akorat ze nejsou na paradu. Zas se budou dobre sklizet
moora mé pěstebnípokusy na balkóně vždu skončily chcípnutím plodin pod záplavou škůdců - myslím, že v širém okolí jsem byla oblíbencem všech mšic, molic, svilušek a třásněnek = ta paní , co má pro nás hromadu jídla. Takže teď pěstuji jen ozdobné rostliny a říkám si Chemický Alí.
moora ty pestujes mochyne? Ja si je vysela ale mam je strasne malicke porad. (Doma za oknem v kelimkach)
Candance loni poprve. Byly moc dobry. Letos zatim jeste klici
Maximálně bylinky.
Letos už mám jedno kolo hubení msic 14 dní za sebou. Jedu teda v bioprostredcich, ale otravné je to i tak.
Jahody jsem zkousela v truhlikach asi 3x a i kdyz jsem se dočkala plodů, nebyly vůbec sladké - balkon máme na JZ, sluníčko od 13 do večera a stejně to nestačilo.
Rozkvitla![]()

Tak jsem vás poslechla. Třikrát, sedmkrát běda vám, jestli neporostou!

Sweet Potato porostou ![]()
Jen teda jahody v nádobách hodně vysychají, chce to často zalévat.
Pinot Noir A zároveň nepřemokřit, to je zase výzva.![]()
Nepokoušel se tu někdo vypěstovat ořešák z naklíčeného ořechu...? Jeden takový jsem našla a mám chuť to zkusit... ![]()
euridike Záleží na odrůdě, ale já bych mu dala šanci. První úrodu čekej až tak za pět let.
Sweet Potato Tý jo, ty truhlíkozáhony jsou boží!!! To jsem neměla vidět. Dlouho jsem tu nebyla a bylo to dobře!
Né, určitě je nepotřebuju.
Potřebuju ale poradit nějakou krásnou kvetoucí popínavku, samozřejmě ideálně rychlerostoucí
. Máme na terase na zdi takovou dřevěnou mříž, dost tam pere celé odpoledne slunce. Ale nebude zasazená v zemi, jen v květináči. Budu ráda za tipy.
vanilka já měla loni povíjnici a byla to teda Adéla, lezla až k sousedům ![]()
Letos zkouším hrachor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my