Karjaja mam v truhlikach jahody. Staleplodici i previsle. Z prevslych toho bylo malo, ty stale plodici jsou fajn. Kupovala jsem ruzne odrudy z Vranan a dostala neco od kolegyne
Kytičky aneb zelené prsty...
Candance Dobře, tak já vezmu ty staleplodici
Sweet Potato tie truhliky su výborné. Som zvedava co tam nakoniec dáš. Vidim to na jahody previsle, rukolu, salat a do druheho bylinky?
Janulik03 Bylinky mi rostou v záhonu, na ty mi ho přijde škoda. Možná řádek bazalky.
Sweet Potato no take niečo som myslela, bylinky čo nie su mrazuvzdorne. A kam ich umiestnis?
Janulik03 K domu vedle terasy.
Sweet Potato truhlíky jsou krásné. Těch je na saláty a bylinky škoda. Já tam vidím kytky. ![]()
Sweet Potato tak už sa teším na foto keď sa rozhodneš
Pinot Noir Já si představovala, že nebudou zdaleka tak hluboké (široké?). Takhle úplně nevím, jak bych je kytkami osázela.
Když jsou hluboké, tak kořenovou zeleninu!
Jestli dáš jahody, tak doporučuji i pro potěchu oka růžově kvetoucí, vypadají moc hezky. A sem tam řapíkatý celer... ![]()
Sweet Potato tři řady, dopředu něco nízkého převislého, zato trochu vyšší, dozadu nejvyšší, kvetoucí i nekvetoucí... Vygooglit nějakou inspiraci, no, moc se v těch letničkách neorientuju.
Mha Ne hluboké dolů, ale hluboké dozadu. ![]()
Ahá. Všechno je jinak...
Tak dozadu tu topolovku, co je prý škaredá do půl metru:)
Já mám ve vyšších truhlících mini rajčata různých barev a tvarů. A mezitím ještě čili papriky a berani rohy.
Mha To je nápad, to ošklivé lupení budeme mít ve výši očí a květy málem v prvním patře. ![]()
Sweet Potato Co třeba lichořeřišnice? Barevná, nenáročná, sežratelná. ![]()
eM Lichořeřišnici jsme loni vyseli do truhlíku na balkoně. Vzešel nám celkem jeden list. Nějak se mi nechce věřit, že je nenáročná :)
DruI A nechodí vám ji spasat nejakej holub? Mně ty potvory lítavý loni ozobávaly muškáty, ale lichořeřišnice jim kupodivu nejela :)
DruI ja letos vyselanasi 3 balicky a mam jeden listek
eM
Jo, tu už mám nachystanou. Jen co trochu poporoste a oteplí se. Půjde do první řady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my