Zarinya to jarní řecko je nádherný, nevěděla jsem, že tam může být takhle zeleno![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
moora nádherné tulipány ![]()
Zarinya no jestli v Recku tak venku OK! Se mas!!! Krasna je, moji ted narostl novej list!
viktorka_od splavu je tu pekne.![]()
Ono i v lete se da vyjet za zeleni,hor je tu take dost a tam je jina teplota.
0zero7no hele zatim je to chlubeni cizim perim.Je takhle koupena tyden.![]()
Zarinya snad se mi to jednou podaří
euridike Zásad ho i se skořápkou. Ať ti roste!
Snažím se o permakulturní zahradu. A v tomto systému se normálně pěstují stromy ze semene/pecky. Mám takto jednu švestku, ta už plodí. A jednu asi trnku, ta je ještě mladá, ale má se taky k světu.
Pinot Noir Jsou fantastické!
moora Krásně tulipány.
Pinot Noir v tchibu maji ty zahradni lavicky, jak jsi hledala
https://www.tchibo.cz/zahradni-lavicka-lenja-s-vyklapecim-stolkem-p402006288.html
baltik děkuju, zrovna jsme si s mužem říkali, že ten vyklápěcí stolek by nebyl marný. Ale připadá mi dost taková "fórová", hrozně tenké nohy, zrovna tahle mi připadá, že se viklá už na fotce. ![]()
Pinot Noir tie korunkovky su krasne. Ja mam iba jednu, bielu a asi ich potrebujem ovela viac.

moora tulipany krasne, u nas este len zacinaju

euridike Zásad ho i se skořápkou. Ať ti roste!
Snažím se o permakulturní zahradu. A v tomto systému se normálně pěstují stromy ze semene/pecky. Mám takto jednu švestku, ta už plodí. A jednu asi trnku, ta je ještě mladá, ale má se taky k světu.
To zní skvěle... ![]()
Sázet budu večer, už se na to těším...
Můžu už nechat venku truhlíky s letničkama? Lobelka, petunie apod?
Už začíná rozkvetat.

Já už jsem dala ven i salátky, tak snad jo. Otužovala jsi je?
Nakup divnych tulipanu ve sleve na podzim

Jsou krásné. Nevíš jak se jmenují?
olteJaká nadmořská výška jsi? Truhlíky na okně jsou ok si myslím, horší teda sazenice v záhoně, přece jenom přízemní mrazíky.
Mha mam pocit ze neco jako zmrzlinovy pohar - ice cream cup? Jdu to pohledat
Edit: tak ice cream to neni, ten je jeste divnejsi, hledam dal
To nebude ono, myslím. Ice Cream jsou barevné a nahoře z toho vyhřezává bílý střed.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my