Mha tak googlenim jsem nenasla, nejbliz je double shirley a danceline, ale ty tam maji vic barvy
Zkusim jeste zitra v mailu najit, kde jsem to vlastne objednavala (urcite sem dal nekdo odkaz a ja jsem se chytla)
Mha tak googlenim jsem nenasla, nejbliz je double shirley a danceline, ale ty tam maji vic barvy
Zkusim jeste zitra v mailu najit, kde jsem to vlastne objednavala (urcite sem dal nekdo odkaz a ja jsem se chytla)
olte já už jsem je ven dala (na balkon), 2 týdny byly v chladné chodbě (buď přežijou, nebo ne)
Dnešné ráno. Uz sa to konečne vyfarbuje tavolniky

Okrasná marhuľa
Brunery, modrence, skalnicky

euridike strom z orechu, pecky atp ti v pohode vyroste. Ale plodi pozdeji nez roubovance ze skolky. Mame nekolik svestek a dva orechy. Prvni plody mel orech asi po 10 letech. U svestek o malinko driv.
Mha tak je to Belicia :)
poradíte? Chci do obýváku větší kytku, aby tvořila předěl mezi pracovním stolem a zbytkem. Bude u zdi, moýná na nějakém zvýšeném květináči, cca 3m od (velkého) okna na východ.
mám vyhlídnutou zatím Dracenu, Yuku nebo Dypsus Lutescens (včera jsem byla v Bauhausu
)
Šlo by něco z toho? Máte s nima zkušenosti?

viktorka_od splavu monstery máme dvě, obrovské až moc
, chtěla jsem právě změnu. A asi ji neumím pěstovat, aby byla takhle kompaktní, nám se rozlízá hodně do šířky i výšky.
Mulen dracena 3m od okna přežije, ale nebude hezká, dost opadá a bude dělat tenké výhonky, přes zimu shodí ještě víc listů s zůstanou jen ty tenké zkroucené stonky.
Mulen Vzala bych tu areku, tu první. Mám ji, je to nezmar, nepotřebuje tolik světla, je velká, takže opravdu může tvořit předěl.
letolet Pinot Noir Díky, ta Areka se mi i nejvíc líbí. Nezmara potřebuju!
Mulen Mám ji určitě nejmíň 15 let, i stěhování zvládla, místnosti už doma vystřídala taky všechny.
Mulentiez som za tu areku, je velka vydrzi vela a ked ju sem tam porosis vodou bude krasna
Díky, mně nevadí, že bude plodit později, mám velký starý ořešák, prostě to chci zkusit... ![]()
Janulik03 Pinot Noir to jsem potřebovala slyšet ![]()
Janulik03 Pinot Noir ještě dotaz, máte ji v bytě celý rok, nebo se musí na zimu přesouvat do chladna?
Mulen cely rok nie pri okne. Potrebuje teplo a vlhkosť, takze ja mam kvetináč položený na miske s kamienkami aby mala vlhko ale nestála vo vode a rosim.
baltik ty jsou nadherny. Ja mam pro tyhle zelenkavy kvety slabost, mam takovy tulipany, denivky a trapatky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.