barbucha
Jo, to máme stejný. Pro mě je to symbol dušiček, úplně mi dělalo problém se od toho oprostit. Ale bonsaje tomu dost pomohly! :-)
Kytičky aneb zelené prsty...
Ty bonsaje jsou fakt dobrý, to už je něco jinýho!
Garfie ty jsou parádní!
Já je mám spojené s podzimem, žádná hřbitovní kytka! Ještě teď je nám na balkoně.
Garfie Hlavně v nich furt vidím ty umělé, co se dávají na věnce.
Ty střapaté jehlovité jsou ale úžasné. Bonsaje nějak nemám ráda.
Sweet Potato Já taky nemám ráda bonsaje! Nebo spíš neměla jsem. Ale tady jsou některé moc hezké a naučila jsem se je vnímat jako umění. Získala jsem takový odstup, jako když se koukáš v galerii na obraz a líbí se ti, ale zároveň by sis ho nepořídila domů.
Garfie Mně se na pohled vždycky líbily, kvetoucí ne, ale ty rozsochaté borovice na skále a tak, ale pak mi začalo vadit, jak se ty rostliny musí zmučánkovat.
Sweet Potato Jo, to mi na bonsajích vadí trochu taky, moc je nemusím. Chryzantény mám ráda, když tvoří ty koule v květináčích.
Sweet Potato Chodím se dívat na bonsaje zde. Moc se mi líbí výběr rostlin a i to jak to celé působí přirozeně. Aspoň mému laickému oku, znala jsem jen ty klasické (zmučánkované)
Pro letošek poslední ze zahrady, dnes dopoledne, než to spálí mráz.

berush Ta je! ![]()
berush krásná ![]()
berush Krásná.
Všechno honem ostříhat do vázy mne bohužel nenapadlo
berush Nádherná je! ![]()
barbucha Na ten vánoční kaktus je jediná možnost ... kupovat nenapučený. Jinak jsou to skoro vždycky vyhozený prachy. Další podobnej tahák je ofouknutá vánoční hvězda. Už jsem na tyhle triky obchodníků úplně vysazená a planeta pláče.
A to víte, že v Obi vyprodávají cibule, že jo?!
Moc doufám, že se ještě oteplí. V tomhle počasí by se mi blbě sázelo.
Procházka u nás v parku...

Garfie to je paráda!
Poslední pohled na můj nejdžunglovatější kout zahrady. Fotka z minulého týdne, dnes už je to všechno hnědo-smutné.

Sweet Potato Taky mám v plánu ještě sázet cibuloviny, udělala jsem ve slevach nákup asi za 700. Tak snad to na jaře vyleze ![]()
Pinot Noir Krása! Jak dlouho trvá, než se podaří takhle bohatý zarostlý záhon? Sázela jsi vše najednou nebo to přibývalo postupně?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my