Letnění Cymbidia se vyplatilo.

Letnění Cymbidia se vyplatilo.

A s tímto kvetením, jsem už letos nepočítala.

A s tímto kvetením, jsem už letos nepočítala.
Krása.
Já jsem definitivně naznala, že ani jeden z hvězdníků z Lidlu nepokvete. ![]()
Kan To je krása!!
vanilka Díky.
Sweet Potato Dík. S tím kvetením to nevzdávej, tahle Clivie je odpis od nás z obchodu, neměla teda žádné broučky, ale někomu spadla a listy se hodně polámaly. Mám ji doma 2 roky.
Kan Jasně, nevyhodím je, ale letos určitě nezakvetou, což mne štve. Plán byl připravit do květu, vánočně doladit a darovat.
Sweet Potato Tak to zamrzí.
Kan Prosím, poraď mi, čím bys nahradila takové ty umělé větvičky s červenými kuličkami, co se po prvním dešti nafouknou, svlíknou a zůstane polystyren?
Sweet Potato Přírodníma kuličkama, což je cesmína přeslenitá, ale opadávají a na dlažbě ta barva nejde umýt a kuličky jsou jedovaté. Nebo šípek. Pokud si netrváš na červené barvě, tak hlohyně je pěkná, oranžová.
Sweet Potato ešte krásne červené plody má dráč, ale ten je pichľavý
Sweet Potato Kan co jsou tyhle cervene bobulky?

Kokoska Třezalka myslím.
Kokoska Sweet Potato Má pravdu, Hypericum. Ještě bývá v růžové a bílé.
Sweet Potato Kan dekuju!
Kvetou mi líbenky, já to pro samé vánočnění málem přehlédla!

Sweet Potato Tie sú krásne... ![]()
Sweet Potato krása!
Sweet Potato to je krasa. Doufam ,ze ta moje taky nekdy vykvete.
Štve mě počasí. Všechno raší, hyacinty už mají poupata, listy lezou ze země rovnou ožraný od ... slimáků asi? ![]()
Dnes jsem začala dělat nový záhon, jde to krásně, ale byla bych radši, kdyby nešlo. ![]()

Konečně mi rozkvetl jeden hvězdník. Ale měl být červený, tenhle dvoubarevný se mi nelíbí.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.