Tak Betty taky se mi stalo. Narizla jsem kminek, vložila kamínek, zabalila do rašeliny, igelitu a držela vlhké.
V řezu se objevily kořínky. Potom jsem odřízla úplně a zasadila. A fikus byl zachráněn ![]()
Tak Betty taky se mi stalo. Narizla jsem kminek, vložila kamínek, zabalila do rašeliny, igelitu a držela vlhké.
V řezu se objevily kořínky. Potom jsem odřízla úplně a zasadila. A fikus byl zachráněn ![]()
Dadoo no já vím , ale ten muj byl už pěkně velkej. Zase začnu od začátku. Dala jsem dceři asi 150centimetrovy a chci si vypěstovat podobny .

Sweet Potato nádherná.
Dadoo fíkus zakoření klidně i jen ve vodě.
crazydaisy jak komu. Mě se to ještě nepovedlo.
continuity fakt? Nám vždycky všechny druhy co máme. Nejrychleji benjamin, ale i elastica (zeleny i panašovaný), lyrata. Po řezu nechám zaschnout tak 2hod, pak dám do vody a občas ji vyměním.
continuity a jaký druh? Můj panašovaný gumovník (ficus elastica) ořezávám pravidelně, kořeny pustily všechny, má už i "vnoučata" ![]()
SunEclipse ja měla v průběhu let hodně různých fíkusů, aktuálně šest. A nezakorenilo nic.
Je to tu nákazlivé. Starý fikus prišiel už takmer o všetky listy, monstera vedľa neho ma posledné dva aj tie nevyzerajú pekne. Tak pre istotu uz mam vo vode monsteru, fikus len poskracujem a uvidím či obrazi. ![]()
A asi ma trochu sklamala kalina bodnantes . Kvitne tak nejako divno. Mam dve, jedna maxstale len puky, druha sa zacina otvárať. A aby som vedela ci a kedy strihať, tak som ostrihala polovicu krika koncom leta. Najviac kvetov je na ostrihanej časti aj je rozkonarena. Zvysok su len dlhe pahyle. No som zvedava.

Janulik03 continuity Já jsem rozřezala jednoho takového chudáka, a přežily tři kusy z pěti. Ale dávala jsem řízky rovnou do hlíny. Napřed teda obrazily všechny řízky, nakonec z těch holých klacíčků zůstal jeden. Ale vrcholový řízek bez problémů a ten původní pahýl vyrazil čtyři větve. Je to lepší dělat na jaře. Ale to asi všechny podobné zásahy. Mezi první a druhou fotkou je rozdíl pět měsíců. A ti z poslední fotky jsou ti dva, co to nakonec nedali.

Mrs.Robinson A dala jsi i ten vrcholový robnou do hlíny?
Tak Betty Ten vrcholový taky
Tak Betty To je zvláštní, to jsem ještě neviděla. Fakt neofouknul?
MP Meri určitě ne, nic se nezměnilo, stejné místo , stejná zálivka, jednou týdně.
Mrs.Robinson Asi se zeptám jak debil, ale tys tu kytku řezala pilkou na železo?
Mrs.Robinson Asi se zeptám jak debil, ale tys tu kytku řezala pilkou na železo?
Ano, přesně tou
Já dnes potkala tady toho minikrasavce. Úplně mě zahřál u srdce! :-)

Garfie nadhera! Zrovna dneska rano jsem si rikala, ze jen 2 mesice a je tu jaro. To jde
a dorazil jarni katalog od lukon bulbs, uz vybiram
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.