Kytičky aneb zelené prsty...
Hezké květináče jsem viděla na webu hm /terakota s glazurou/, ale vysoké jen 23 cm; velké má bonami, vypadají dobře, ale jsou betonové.
Sweet Potato no nene...
co čemeřice, přežila?
Janulik03 Ten skalník máš nádherný
i když pravda je, že ve sněhu by krásně vyzněl. :-)
Tady zase ve velkém kvetou narcisky, doslova na každém rohu. Nejvíc se mi ale líbí v tom "podzimním" vyznění. :-)

Garfie v tom cervenym keri jim to obzvlast slusi
Garfie narcisky
, s tou jesennou vizážou to vyzerá tak inak.
monis ty velke kvetinace mivaji v takovych tech vetsich venkovnich zahradnictvich, jestli u vas neco takoveho mate
Dnes jsem potkala super vyvýšené minizáhonky u obytného domu, už jsem to posílala jako inspiraci kamarádce, která plánuje stavbu, moc se mi to líbilo!

A taky super vjezd do garáže! :-)

Garfie to je moc hezky
monis jen se ještě zeptám, jak ti to v tý terakotě schne? Máš suchý kraje listů? Nebo to vadne? Jestli spíš nemáte suchej vzduch...obecně většina kytek zajde na přelití než na nedolití..já jsem něco naopak cíleně přesunula do terakoty a hlíny, abych to neulila..(a fakt se teď držim s timn zalejváním!)
Garfie Krásný záhonky! Já dnes nakoupila semena Starčeku a nízký slaměnky. Už se těším. Doufám, že mi to pěkně vyklíčí, protože vloni Semo Smržice hodně špatný.

Ounz já prostě málo zalívám
vzdušnou vlhkost máme celkem vysokou, máme vlhkoměr a většinu roku mi jde i calathea, takže to by neměl být problém. Když začala být móda dávat všechno do terakoty a plast byl sprostý slovo (kvitka v byte), tak jsem to zkusila a fakt to nešlo. Takže jsem to zase přesadila zpět a v terakotě mám asi tři kytky, co vím, že to s mým stylem zalívání zvládnou. Pro mně je ideál ta glazovaná keramika.
monis pokud ti funguje keramika, proč se trápit? Já mám kytky v plastu a ty v keramice bez odtoku. Prosperují, mě se to líbí, tak to neřeším.
monis tak to jo :) já sem právě spíš zalejvač..musela jsem se naučit krotit se.. tak se na terakotu vy..já jsem koukala na zielony parapet, tam maji kde co, ale největší měli 22..ještě bych zkusila chladka (jestli bydlíš v pze). Obi a spol už malš asi oběhlý? Kdyžtak to jistí plast a okrasnej obal, no..
Krásný živý plot!

Tak za víkend fikus shodil další tři listy. Nejsou vůbec poškozené, krásně zelené, lesklé. Dala jsem ho na okno, ale asi ho říznu protože vypadá jako chuděra.

Tak Betty to je ale divné, fakt nebyl v průvanu, ani chvilku při větrání?
Tak Betty Mně taky fíkusky někdo odspodu oholil. Jednomu zbyl už jen vrcholek.
Ale spadané listy takhle pěkně nevypadají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my