Sněženky a bledule u rodičů.

Sněženky a bledule u rodičů.

Pinot Noir nádhera
Garfie tie kvety uplne pozdvihnu náladu
Pinot Noir nádhera
Garfie tie kvety uplne pozdvihnu náladu
nieco sa chystá
Janulik03 To bude krása!
Sweet Potato Neboj, ona si dá trochu na čas a pak tě ohromí! :-)
Pinot Noir To je nádhera! Sněženky a bledule tady asi vůbec nemají. :-(
Pinot Noir to je nádhera!
bledule nemám, to musím napravit. ale jedou mi konvalinky.
Garfie a objednala jsem si ty pavoučí lilie, co jsi vloni dávala do japonského vlákna. tak jsem zvědavá, jaký budou. píšou, že se zimním krytem mrazuvzorné, ale radši je dám do květináče a na zimu sklidím.

moora bledule jsem sázela už dvakrát a nic neroste. ![]()
moora
Dej vědět, letos se chystám vyrazit na nějaké proslulé místo, kde je jich hrozně moc, je to trochu z ruky, tak bych chtěla na víkend.
Na velikosti prý nezáleží, ale... krokus z Lucon Bulbs a z OBI.

Sweet Potato Ale za cenu od Lukonu jich máš z Obi určitě víc a když je nasadíš blízko u sebe...
Taky mám od Lukon bulbs spoustu kytek a jediné, co mi loni nevyrostlo, bylo několik jiřin, protože je sežrali slimáci.
Sweet Potato já mám tedy některé obří i z OBI.
brrr Tak to rozhodně. Na podzim vítězí skrblík ve mně, hlavně když obcházím, co doprodávají, teď ovšem kvalita.
I do lesa už dorazilo jaro ![]()

andulka01 Nádhera, tohle by mi vylepšilo den. Jen mi vrtá hlavou, tohle opravdu roste v českém lese, nebo tam někdo odnesl loňské květináčky?
4n4 třeba lesy v Jeseníkách jsou plné narcisů.
4n4 tak samozřejmě, tady jsou to cibulovinky z loňských jar. Prvosenky asi polodivoké, ty nejsou má práce. A jo, hned ta zahrada vypadá optimističtěji. A vypadá to, že mi přežila rebarbora!
Pinot Noir Páni, to bych chtěla někdy vidět
V Krkonoších se dají potkat prvosenky, spousta bledulí, v Polabí vím o lesích se sněženkami, ale narcisy jsem ještě neviděla.
Predzahradka je plná snezienok a krokuskov , hned je to krajšie ráno vstať. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.