Janulik03 To je krásy!!!
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 to je krasa! Ja mam snezenek par, ale pocitam, se rozrostou. Zato modrence muzu prehazovat lopatou (a obcas prehazuju, takze kvete i les za plotem). Akorat ty modrence jsou 14 dni parady a pak nekolik mesicu bordelu...
moora jo, ty modřence mi taky pijí krev. Každý rok vyhazují celé lopaty cibulí, ale je jich stejně čím dál víc.
moora Naprosto souhlasím. Jsou horší nez kopřivy. Z tech je výborný špenát, ale z modřence nic neuvaříš![]()
Když jsem jela do Obi jen pro substrát, proč jsem tam zase nechala 1550? ![]()
Sweet Potato Jela jsi domu s náklaďákem plným hlíny? ;)
A co sis vybrala, kytky ven? Nebo pokojovky?
eM Vlastně skoro nic, to je na tom nejhorší! ![]()
Ale mají 2 za 1 na primule, macešky, pryskyřníky...
Pár semínek řeřichy a tak, na klíčení.
Pár hlíz minimečíků - ty neznám a dost mne zaujaly, vlastně mi vadí, že jsou normální tak obří a pak se lámou větrem.
A padl mi do oka nějaký oranžový zelenec (pokojovka).
A sprchová hadice se samozřejmě nepočítá!
Edit: Mají krásná ostrosperma, ale co s nimi, takhle brzo. Snad budou i později.
Sweet Potato musím jet do OBI pro nopovku. To abych si těch 360 Kč odpočítala do kapsy a karty radši nechala doma, co? ![]()
Sweet Potato Ty pryskyřníky taky neumím pěstovat a za pultem tomu lidi říkají plnokvětá růžička
No a tím oranžovým zelencem se prosím pochlub.
Sweet Potato Tak ať ti to pekne roste, na minimečíky jsem zvědavá.
Pinot Noir rozhodně. mě včerejší nákup hlíny a květináče stál 3200 káčé...
moora Hmmm, já potřebuju jen semínka rajčat, jestli raději do toho zahradnictví někoho nepošlu... :)
moora hrozně podražili ![]()
Pinot Noir jako jo, no! jestli by ty nákupy v zahradnictví neměla vláda zastropovat?
Kan Později vyfotím, je to chlorophytum green orange.
Janulik03 to je nádhera! ![]()
Hned je to všechno takový lepší, viď? Ráno jsem měla jednání na lodi na Vltavě, azuro, slunce, labutě... vlilo mi to dost optimismu do žil.
Sweet Potato Krásná! Díky.
Sweet Potato oooo krasa vesmírna.
Vravite ze zahradnictva tak strašne podrazili? Tak to aby som niekoho poslala pre hlinu.
Než přišla odpolední chumelenice, vypadalo to už vážně na jaro. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my